Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels, Gent

3D Infrastructuurontwerper / CAD-BIM expert

Wil je het driedimensionaal ontwerp maken van grote, complexe infrastructuurdossiers? Gaat je hart niet alleen naar kunstwerken, maar denk je ook aan ondergrondse civiele werken, waterhuishouding en grondwerk?

Deze mogelijkheid bieden we je in de functie van 3D infrastructuurontwerper. Met programma's zoals Autocad, Civil 3D, Revit en Navisworks ontwerp je in deze functie diverse infrastructuurprojecten. Als 3D infrastructuurontwerper ben je betrokken bij projecten op gebied van hydraulica en grondverzet infrastructuur. Je ontwerpt (onderdelen van) voor het grondwerk van stedelijk en onderliggende rioleringen, kabels en leidingen. Werken in multidisciplinair teams voor het ontwerpen van ondergrondse netwerken, installaties en andere constructies. Binnen het integrale ontwerpteam zorg je dat je het ontwerp afstemt met andere disciplines zoals kunstwerken, waterhuishouding, geluid en ecologie. Vanuit jouw inhoudelijke basis zorg je er voor dat het ontwerp van de rioleringen voldoet aan de gestelde eisen en dat dit vastgelegd wordt in een ontwerpnota. Je draagt op deze manier als 3D infrastructuurontwerper bij aan het komen tot gepaste oplossingen voor maatschappelijke problemen van de opdrachtgever.

Vervolgens bieden wij je de kans om door te groeien tot ontwerpleider, projectleider of 3D/BIM ontwerpspecialist. Bijkomende activiteiten kunnen het voorbereiden van bestekken, het ramen van budgetten en het toezicht houden op projecten in uitvoering zijn.

Wat wij vragen

  • een (eventueel bijna) afgeronde Bachelors of Masters in de bouwkunde;
  • een goed ruimtelijk (3D) inzicht en de interesse om hier iets mee te doen;
  • belangstelling voor infrastructuurontwerpen, de bijhorende normen en richtlijnen;
  • de drive om door te groeien in ons vakgebied;
  • zelfstandige, flexibele en collegiale werkhouding;
  • passie voor infrastructuur;
  • de vaardigheid om goed te luisteren en mee te denken, waarbij je niet bang bent om je eigen mening te geven;
  • ambitie om kwalitatief goede producten en adviezen te leveren;
  • ervaring met ontwerpsoftware zoals AutoCAD, Civil3D en Revit is een prĂ©;
  • een vlotte beheersing van het Frans en het Engels is een pluspunt.

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen. Ben jij de 3D Ontwerper die we zoeken?

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

 

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij ons HR team via mail: hr-be@witteveenbos.com

More information?

Kristof Myncke

PMC manager Infrastructural Development and Management