• Uitdagende projecten
 • Fijne en professionele werkomgeving
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels, Gent

Projectmanager Infrastructuur

Ben jij een “KRAK” in het opvolgen van complexe civiele bouwwerken? Dan ben jij de Projectmanager die we zoeken!

 

 

Grijp jij je kans en werk jij mee aan onze zeer diverse projecten gaande van traminfrastructuur tot (lucht)havens, complexe weginfrastructuur zoals de Oosterweelverbinding of de Verapazbrug, de herinrichting van de Groenplaats en andere uitdagende projecten zoals de 300-meter lange houten fiestbrug in het Nationaal park Hoge Kempen?

Onze projectmanagers bij Witteveen+Bos zijn ambitieus en gedreven om complexe vraagstukken op te lossen en de maatschappij vooruit te helpen. De energiestransitie, klimaatadaptatie, overstromingsproblematiek, gezonde steden en grootschalige vervanging van infrastructuur zijn voorbeelden van grote opgaven waar wij aan bijdragen.

Als Projectmanager Infrastructuur sta je de bouwheer bij tijdens de uitvoering van het volledige project. Zo behoud je het overzicht en zorg je ervoor dat de werken kwalitatief, binnen de vooropgestelde termijn en het budget worden uitgevoerd. Hoe ziet jou dag eruit?

Wel, je coördineert de projecten van de conceptfase tot de oplevering, je neemt de leiding in de driehoek aannemer, opdrachtgever, studiebureau, je voert controles uit op de uitvoering van de werken m.b.t. de voortgang, kwaliteit,…

Kortom jij trekt onze projecten van A tot Z en wie weet nog veel verder!

Je werkt binnen de business unit Infrastructural Development and Management, waar we ons toeleggen op verschillende disciplines binnen de burgerlijke bouwkunde. We zijn betrokken bij de ontwikkeling van tunnels, bruggen, sluizen, kaaimuren en fietssnelwegen. Voorbeelden hiervan zijn de Oosterweelverbinding, de Verapazbrug, de herinrichting van de Groenplaats, en andere uitdagende projecten zoals de 300-meter lange houten fietsbrug in het Nationaal Park Hoge Kempen.

Wat wij vragen

 • je hebt een diploma burgerlijk of industrieel ingenieur bouwkunde op zak;
 • je hebt minstens 5 jaar ervaring op vlak van infrastructuurprojecten; * je staat communicatief sterk;
 • je hebt oog voor kwaliteit en budgetten;
 • je bent een verbinder en een echte problem- solver;
 • je bent ondernemend, handelt proactief en kan zelfstandig werken. Je bent enthousiast en gedreven om je vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij onze HR afdeling via mail: hr-be@witteveenbos.com

More information?