Project Manager Energie

Project Manager Energie

Young & Experienced Professional Higher education
Energy Other
{{ $t('vacancy.apply') }}

Meewerken aan de energietransitie en bijdragen aan een duurzame toekomst?

Je functie

Als Project Manager Energie ben jij dé betrouwbare partner voor onze klanten, zowel uit de industrie als de overheid. Jouw missie? Impact hebben binnen onze multidisciplinaire projecten en het coördineren van baanbrekende duurzame energieprojecten. Je dagen zijn gevuld met uitdagingen: van het bijdragen aan de energietransitie tot het volgen van de snel veranderende energiemarkt, het analyseren van energieconcepten en het implementeren van energie-efficiënte maatregelen. Als ervaren projectmanager stuur je projecten aan van A tot Z, waarbij je de regie behoudt over het gehele proces.

Product-Marktcombinatie

Bij Witteveen+Bos maak je deel uit van onze groep Energie, waar we ons richten op verschillende thema's binnen de energietransitie, zoals energie-efficiëntie, hernieuwbare energiebronnen (zon, wind en geothermie), warmte- en koudenetten, groene waterstof en multi-energy oplossingen (opslag, energiedelen, laadinfra, power2heat). Onze projecten variëren van strategisch advies tot het ontwerp en de implementatie van duurzame energiesystemen.

Wat wij vragen

 • je bent in het bezit van een ingenieursdiploma;
 • je beschikt over een aantal jaren relevante ervaring in de industrie;
 • je hebt grondige technische kennis van energiesystemen en -technologieën;
 • je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands als het Engels;
 • je bent kritisch, klantgericht en toont ondernemerschap;
 • je houdt ervan om zelfstandig te werken en ook deel uit te maken van een team.

Wat wij bieden

 • samenwerking met enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten waarin je kunt groeien als professional;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • goede begeleiding door ervaren professionals en een breed aanbod interne en externe opleidingen;
 • marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (met de mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten tegen een voordelig tarief), maaltijdcheques, thuiswerkvergoeding, mogelijkheid tot het leasen van een fiets, flexible income plan;
 • goede work/life balance: flexibiliteit qua werktijd en werkplek, 2 thuiswerkdagen per week.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een internationaal advies- en ingenieursbureau dat wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt voor complexe maatschappelijke vraagstukken op gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Onze ruim 1.400 medewerkers werken vanuit een inspirerende werkomgeving aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Werken bij Witteveen+Bos Belgium betekent veel ruimte voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en initiatief, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling worden gestimuleerd. We zijn een onafhankelijk bureau en de aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Wil jij een cruciale rol spelen in de energietransitie en meewerken aan een duurzamere toekomst? Solliciteer dan online of via HR-BE@witteveenbos.com en breng jouw expertise tot leven bij Witteveen+Bos!

More information?

Vacancies