Business architect

Business architect

Young & Experienced Professional Master
Deventer
Support Staff
{{ $t('vacancy.apply') }}

Zet jij jouw expertise in bij het inzichtelijk maken van processen en geef jij graag advies over mogelijke optimalisaties? En krijg jij energie van het analyseren en vormgeven van verandering binnen de organisatie en de samenwerking daarin met belanghebbenden? Dan ben jij de business architect die we zoeken om ons team te versterken.

Je functie

Medio 2023 is Witteveen+Bos gestart met het inrichten van de enterprise architectuur, dit als één van de onderdelen van onze digitale transitie. Begin dit jaar is een start gemaakt aan het operationaliseren van de architectuurdiscipline door middel van een nieuw architectuurteam. Binnen het team van nieuwe en enthousiaste business architecten help je stakeholders binnen de organisatie bij hun vraagstukken. Door gesprekken te voeren met de belanghebbenden maak je processen inzichtelijk en kijk je met een analytisch oog naar de formulering van eisen voor het vormgeven van benodigde veranderingen. Hierdoor heb je als business architect het vermogen een volledig en deskundig advies te geven. Als ambassadeur ben je in staat om collega’s te enthousiasmeren en mee te nemen in je verhaal.

Product-Marktcombinatie

Het team Architectuur en advies richt zich op het tot stand brengen van de architectuurvisie. Verder faciliteert en adviseert het team de projectmanagers, specialisten en andere belanghebbenden zowel bij de realisatie van de architectuur als bij het duiden van de risico’s en potentiële kansen. Het team Architectuur en advies maakt onderdeel uit van de afdeling Informatiemanagement en digital support. Deze afdeling is gericht op het ondersteunen bij de veranderopgaven van de organisatie en op het optimaliseren van de informatievoorziening aan de gebruikers. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor integraal projectmanagement binnen de bedrijfsvoering, business intelligence en data-analyse, BIM-GIS support en Geo-informatie management.

Wat wij vragen

  • je beschikt over hbo/wo werk- en denkniveau;
  • je hebt kennis van procesoptimalisaties, bij voorkeur van bedrijfsprocessen binnen een dienstverlenend bedrijf;
  • je bent communicatief vaardig;
  • je staat open om je te ontwikkelen op het gebied van enterprise architectuur (ArchiMate en TOGAF);
  • je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed in het Nederlands en Engels uitdrukken;
  • affiniteit met de ingenieursbranche of technische branche is een pre, maar geen vereiste.

Wat wij bieden

  • een uitdagende rol die bijdraagt aan de veranderopgave van de organisatie;
  • een prettige, informele werksfeer binnen een organisatie met korte lijnen;
  • ruimte voor eigen initiatief en groei en een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van het team;
  • een arbeidscontract voor minimaal 32 uur per week, waarbij Deventer je standplaats is;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem;
  • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem contact op met de heer B. (Bart) Ratgers, Enterprise architect binnen de afdeling Informatiemanagement en digital support, telefoon 06-403 701 33. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

More information?

DOGD.jpg
Dilek Dogan-Türkyilmaz
dilek.dogan@witteveenbos.com

Vacancies