Projectingenieur Hoogspanning

Projectingenieur Hoogspanning

Young & Experienced Professional Higher education
Electrical Engineering Mechanical Engineering
{{ $t('vacancy.apply') }}

De wereld een stukje mooier maken? Bij Witteveen+Bos werken we met impact. Je maakt mee het verschil bij de grote maatschappelijke uitdagingen van onze tijd. Als projectingenieur werk je bij ons in multidisciplinaire teams aan studies en onderzoeken om duurzame en gefundeerde oplossingen te bieden aan onze klanten.

Je functie

Voor verschillende midden- en hoogspanningsbeheerders werken we aan de slimme netwerken van morgen en maken zo de energietransitie mogelijk. Jij bent verantwoordelijk voor de elektrische installatie van een project. Je voert kabelberekeningen uit, bepaalt welke instrumentatie wordt toegepast en ontwerpt de besturing zodat zuiveringsprestaties worden gehaald.

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

  • je bent een enthousiaste afgestudeerde ingenieur (elektrotechniek, energietechniek of automatiseringstechniek) die graag ingewikkelde technische problemen oplost;
  • ervaring is niet vereist, maar wel een sterke passie voor techniek en duurzame ontwerpprincipes;
  • je bent communicatief sterk in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
  • je bent een teamspeler die ook onder druk prioriteit geeft aan kwaliteit.

Wat wij bieden

  • samenwerking met enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten waarin je kunt groeien als professional;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • een goede begeleiding door ervaren professionals en een breed aanbod interne en externe opleidingen;
  • een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (met de mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten tegen een voordelig tarief), maaltijdcheques, thuiswerkvergoeding, mogelijkheid tot het leasen van een fiets, flexible income plan.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een internationaal advies- en ingenieursbureau dat wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt voor complexe maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Onze ruim 1.400 medewerkers werken vanuit een inspirerende werkomgeving aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Werken bij Witteveen+Bos Belgium betekent veel ruimte voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en initiatief, waarbijin persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling worden gestimuleerd. We zijn een onafhankelijk bureau en de aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Wil je graag je steentje bijdragen aan een betere wereld? Solliciteer dan online of via HR-BE@witteveenbos.com.

More information?

Vacancies