Stage tekenaar/ontwerper constructieve waterbouw

Stage tekenaar/ontwerper constructieve waterbouw

Interns Higher education
Rotterdam
Construction Civil design / BIM Hydraulic Engineering
{{ $t('vacancy.apply') }}

Wil jij je kennis in de praktijk brengen en ervaring opdoen bij een groot ingenieursbureau dat zich bezighoudt met constructieve waterbouw?

Je functie

 • Witteveen+Bos biedt jou de mogelijkheid om als tekenaar/ontwerper constructieve waterbouw stage te lopen op ons kantoor in Rotterdam. Je draait mee in de groep ‘Ontwerp en uitvoeringsbegeleiding’. Deze groep is onderdeel van de PMC ‘Havenconstructies en ontwerp’, die onder de Business Line ‘Delta’s, kusten en rivieren’ valt. De groep bestaat uit jonge, enthousiaste collega’s die zich bezig houden met het ontwerpen (2D/3D, met Autocad, Civil3D en/of Revit) van projecten in de (constructieve) waterbouw. Dat zijn bijvoorbeeld sluizen, stuwen, kademuren, steigers of bruggen, maar ook waterkeringen en ondergrondse infrastructuur. Bijvoorbeeld:
 • Uitbreiding waterdoorvoer sluisjes Halfweg
 • Steiger voor haven Weespersluis
 • Retour- en overstortleiding Grebbedijk
 • Renovatie brug Nieuwersluis
 • Dijkversterkingsproject Krachtige IJsseldijken Krimpenerwaard. Als stagiaire werk je samen met andere teams binnen het bedrijf en zo doe je kennis op van de verschillende disciplines binnen een ingenieursbureau. Ook hebben we collega’s in de rol van toezichthouder. Hiermee heb jij de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in de uitvoeringsfase van een project.

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste hbo-student die momenteel de studie Civiele Techniek volgt, belangstelling heeft voor waterbouwkundige constructies en graag meer wil leren over tekenen/ontwerpen.

Wat wij bieden

 • Samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • Veelzijdige en uitdagende projecten;
 • Gedegen en betrokken begeleiding;
 • Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. Jesse Borst. groepshoofd Ontwerp en uitvoeringsbegeleiding, telefoon +31 6 10 02 71 09.

More information?

Vacancies