Projectleider stedelijke infrastructuur

Projectleider stedelijke infrastructuur

Experienced Professional Higher education
Deventer
Civil design / BIM Urban and Spatial Development
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als projectleider op het gebied van infrastructuur, bouw- en woonrijp maken, herinrichting, vergroening, klimaatadaptatie en biodiversiteit in de stedelijke omgeving?

Je functie

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we in de groep Stedelijk Ontwerpadvies en realisatie in Deventer namelijk op zoek naar een gedreven collega. In de functie van projectleider geef je leiding aan verschillende projectteams die zich bezig houden met de integrale projectvoorbereiding voor grote en kleine projecten binnen de stedelijke omgeving. Je begeleidt ontwerpers bij het uitwerken van een civieltechnisch ontwerp, draagt vanuit een praktische insteek bij aan ontwerpoptimalisaties of bent verantwoordelijk voor een aanbestedingsontwerp. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en aansturing van (conditionerende) onderzoeken en de algehele projectbeheersing. Ook het zelf leveren van inhoudelijke inbreng aan een project of het opstellen van offertes is onderdeel van jouw werk. Je levert met jouw kennis en vaardigheden een vernieuwende inbreng in onze projecten. De belangrijkste opdrachtgevers zijn publieke partijen zoals gemeenten, provincies en private partijen zoals aannemers en projectontwikkelaars.

Product-Marktcombinatie

De groep Stedelijk Ontwerpadvies en realisatie maakt onderdeel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Stedelijke Infrastructuur binnen de sector Gebouwde omgeving. De PMC telt 34 enthousiaste collega’s, variërend van pas afgestudeerden tot ervaren vakmensen. Projecten waar we op dit moment aan werken zijn herinrichting Houtplein Haarlem, Metropoolboulevard Zandvoort, Beter Bereikbaar Wageningen en snelfietsroute Almelo. Je standplaats is Deventer en je werkt hybride afwisselend thuis en op kantoor. We vinden het fijn om elkaar op kantoor te zien en te ontmoeten. In onze projecten en ontwerpopgaven zijn onze zeven duurzame ontwerpprincipes een belangrijk middel om duurzaamheid vorm te geven. Zo kunnen wij de meeste impact realiseren en maximaal bijdragen aan de uitdagingen van deze tijd. Ook jij zult op die manier bijdragen aan een verbeterde leefomgeving!

Wat wij vragen

 • Een afgeronde wo- of hbo-opleiding civiele techniek;
 • minimaal vijfaar werkervaring, bij voorkeur op het gebied van infrastructuur, bouw- en woonrijp maken, watermanagement en civiel technische kunstwerken in de stedelijke omgeving;
 • netwerk in de civiele sector;
 • ervaring met advisering en projectmanagement;
 • ambitie om op inhoudelijke basis leiding te geven aan projectteams;
 • coördineren van het multidisciplinaire ontwerptraject, met o.a. aandacht voor afstemming met opdrachtgever, kwaliteitstoetsing en opstellen van ramingen.
 • ervaring met het zelfstandig leiden en beheersen van projecten, als ook met het adviseren van klanten;
 • uitstekende mondelinge, schriftelijke en presentatievaardigheden;
 • een ondernemende, enthousiaste, nieuwsgierige, klantgerichte en proactieve instelling.
 • affiniteit met en kennis van projecten in uitvoering;
 • enthousiaste, ambitieuze, flexibele en praktische instelling;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

Wat wij bieden

 • dynamische omgeving en een plezierig werkklimaat;
 • afwisseling en veelzijdigheid in uiteenlopende projecten;
 • samenwerken met enthousiaste en deskundige collega’s in multidisciplinaire teams;
 • een breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, zowel in het werk zelf als op het gebied van loopbaanontwikkeling;
 • een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. E. de Langen (Edwin), groepshoofd Stedelijk Ontwerpadvies en realisatie , telefoon +31 (0)6 25 09 52 46. Vacaturenummer NL00657

More information?

Vacancies