Adviseur KAM en Informatiebeveiliging

Adviseur KAM en Informatiebeveiliging

Young & Experienced Professional Higher education
Deventer
Legal and Quality
{{ $t('vacancy.apply') }}

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de waarborging en verbetering van veiligheid, kwaliteit en milieu binnen een toonaangevend ingenieursbureau? Ga aan de slag als Adviseur KAM en informatiebeveiliging bij Witteveen+Bos in Deventer!

Je functie

Witteveen+Bos groeit wereldwijd en naast kwaliteitsborging is de beheersing van arbo-, veiligheids- en milieuaspecten, duurzaamheid, informatiebeveiliging en compliance van essentieel belang. Vanwege deze groei en de behoefte om bovenstaande aspecten steeds meer integraal te benaderen en te beheersen, zijn wij op zoek naar versterking van ons Kwaliteitsteam. Als Adviseur KAM en informatiebeveiliging ga je zelfstandig en proactief adviseren aan collega’s van de wereldwijde Witteveen+Bos organisatie. Dit kan gaan om advies over QHSEI-vraagstukken rondom intern beleid en procedures, maar ook over wet- en regelgeving, erkenningen en certificeringsnormen. Hiermee draag jij bij aan ons integrale QHSEI managementsysteem om de prestaties van de Witteveen+Bos organisatie te beheersen en te verbeteren. Je voert interne audits uit en begeleidt externe audits, je analyseert, monitort procesprestatie, je onderhoudt samen met collega’s ons QHSEI managementsysteem en bent de vertegenwoordiger vanuit de groep Kwaliteitszaken bij interne verbeterprojecten. Witteveen+Bos is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, Safety Culture Ladder niveau 4 en CO2 Prestatieladder niveau 5. Aanvullend hierop zijn er (internationale) organisatieonderdelen met specifieke, veelal vakinhoudelijke kwaliteits- en /of veiligheidserkenningen en -certificaten.

Product-Marktcombinatie

Je werkt binnen de groep Kwaliteitszaken samen met collega’s die het managementsysteem voor kwaliteit, milieu, arbo & veiligheid en informatiebeveiliging van Witteveen+Bos wereldwijd beheren en controleren. Je standplaats is Deventer.

Wat wij vragen

  • een afgeronde technische HBO of WO studie, het liefst gecombineerd met enkele jaren ervaring met kwaliteits- en/of milieumanagementsystemen;
  • commercieel inzicht en organisatiesensitiviteit;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • je bent breed geïnteresseerd en bereid om in alle vakgebieden van de groep Kwaliteitszaken een bijdrage te leveren.

Wat wij bieden

  • een veelzijdig en afwisselend takenpakket en bijdragen aan maatschappelijke projecten;
  • samenwerken met jonge en betrokken collega’s in een prettige en informele werksfeer;
  • ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
  • vakinhoudelijke- en vaardigheidstrainingen en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • je bent een neWBie! NeWBie is een netwerk van medewerkers die tot vijf jaar in dienst zijn. We zorgen op een creatieve manier voor verbinding onder neWBies door het organiseren van verschillende activiteiten;
  • een full time functie (40 uur per week) met marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature, neem contact op met de heer G.J.M. (Harry) Leerkes, groepshoofd Kwaliteitszaken, telefoon +31 6 53 10 05 38. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

More information?

Vacancies