Milieukundig Begeleider

Milieukundig Begeleider

Experienced Professional Higher education
Soil
{{ $t('vacancy.apply') }}

Witteveen+Bos Belgium, één van de grootste erkende bodemsaneringsdeskundigen van ons land is voor de versterking van onze activiteiten op zoek naar een Milieukundig Begeleider met standplaats in Vilvoorde.

Je functie

In deze dynamische functie ben jij dé motor achter de vlekkeloze uitvoering van al onze projecten. Jouw verantwoordelijkheid? Ervoor zorgen dat de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd en dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met de specificaties en voorschriften. Als bewaker van kwaliteit en precisie, zorg je ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform bestek en BSP. Jouw dagelijkse interactie en nauwe samenwerking met de projectleider zijn essentieel voor een vlot verloop van het project. Door constante communicatie en afstemming zorgen jullie er samen voor dat eventuele uitdagingen snel worden aangepakt en opgelost. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het nemen van controlemonsters (grond, water en lucht), maar bent ook de spil in het coördineren van transport en analyse in het laboratorium. Door het zorgvuldig opvolgen en evalueren van analyseresultaten zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en voldoet aan onze hoge standaarden. Jouw rapportage van alle civieltechnische aspecten van het project zorgt ervoor dat alle betrokkenen een duidelijk inzicht hebben in de voortgang en de prestaties van het project.

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

  • vanuit je technische expertise en klantgerichtheid draag je bij tot de verdere uitbouw van het team;
  • je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur in scheikunde;
  • je hebt een diploma VCA voor leidinggevenden;
  • je hebt een rijbewijs B;
  • je kan vlot overweg met PC en standaard softwarepaketten;
  • je bent nauwkeurig, kan zelfstandig werken en efficiënt je werk organiseren;
  • je bent een echte ‘troubleshooter’ en ‘problemsolver’;
  • je werkt graag buiten, bent niet bang voor vuile handen en fysiek werk, ook soms in; mindere weersomstandigheden.

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met ons HR departement via mail: HR-BE@witteveenbos.com

More information?

IMG_20200929_144643__01.jpg
Pieter Buffel
pieter.buffel@enissa.com

Vacancies