Tekenaar Elektrotechniek

Tekenaar Elektrotechniek

Young & Experienced Professional Intermediate vocational level
Amsterdam Utrecht Heerenveen Rotterdam Deventer Breda
Electrical Engineering
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben jij het tekentechnisch talent achter onze elektrotechnische projecten in hoogspanning, energie, water en/of logistiek?

Je functie

Als Tekenaar Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van ontwerpen van elektrotechnische installaties in hoogspanning, energie, water en/of logistiek. Je werkt aan uitdagende multidisciplinaire projecten met enthousiaste civiele, werktuigbouwkundige en constructieve ingenieurs. Samen met opdrachtgevers werken jij en het projectteam aan het opstellen van de benodigde ontwerptekeningen en documenten.

Product-Marktcombinatie

Binnen de product-marktcombinatie (PMC) Elektrische en Proces Automatiserings Systemen werken ongeveer 30 elektrotechnici aan uitdagende elektrotechnische vraagstukken. Daarnaast werken er in onze PMC Smart Infra Systems ook ongeveer 30 elektrotechnische ingenieurs. Voorbeelden van projecten in de energietransitie waaraan wij een belangrijke bijdrage geleverd hebben zijn (hoogspannings-) netverzwaring Noord-Holland, waterstoffabriek havens Rotterdam, uitbreiding vermogensdistributie van de 110kV-lijn Deventer Platvoet – Goor – Rijssen en van de 110kV-lijn Almelo Mosterdpot - Tubbergen, containerterminals Tweede Maasvlakte in Rotterdam, groengas rioolwaterzuivering Echten, capaciteitsverdubbeling drinkwaterpompstation Andijk, warmtenet pompstation Delft. Voor onze projecten werken we veelvuldig samen met onze opdrachtgevers, zoals Tennet, Stedin, Elia, PWN, Evides, Havenbedrijf Rotterdam en diverse waterschappen. Door de diversiteit aan opdrachtgevers krijg je een inkijk in de verschillende aspecten van het vakgebied. Vanwege de voorspoedige groei van onze bijdrage aan duurzame projecten, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s met kennis van 2D & 3D tekenwerkzaamheden en de techniek. Jouw standplaats is mogelijk in Deventer, Rotterdam, Utrecht, Breda, Amsterdam, Antwerpen of Heerenveen. Uitzending naar het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen

 • afgeronde mbo-opleiding in de richting van elektrotechniek of mechatronica;
 • relevante werkervaring is een pre;
 • ervaring met één of meerdere van de volgende tekenpakketten Autocad, Elcad, Microstation, Revit, Civil3D;
 • een enthousiaste collega die plezier haalt uit het ontwikkelen van de organisatie en zichzelf;
 • initiatiefrijke en kritische instelling;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor pas-afgestudeerden;
 • het Starterstraject;
 • een aantrekkelijk en gepersonaliseerd loopbaanperspectief;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, neem dan contact op met de heer ing. W.T. (Wytze) Jorritsma, projectingenieur elektrotechniek, telefoon 06 22 60 71 11 of mevrouw ir. I. (Isabelle) Vlasman, projectingenieur elektrotechniek, telefoon 06 86 81 17 48 of solliciteer direct online.

More information?

Vacancies