Projectleider industrie en leefomgeving

Projectleider industrie en leefomgeving

Young & Experienced Professional Higher education
Deventer Den Haag
Other
{{ $t('vacancy.apply') }}

Een gezonde economie en een gezonde leefomgeving! Wij zijn op zoek naar een startende procestechnoloog, chemisch technoloog, hoger veiligheidskundige of milieukundige die ons helpt dit ideaalbeeld te realiseren. De komende jaren staat er veel te gebeuren voor de industrie. Zowel de vraagstukken rondom de energietransitie als de vraagstukken over maatschappelijke relevantie hebben hun weerslag op productiebedrijven binnen en buiten Nederland. Wij zoeken iemand die hieraan samen met ons richting geeft.

Je functie

De product-marktcombinatie Milieu, gezondheid en leefomgeving binnen Witteveen+Bos adviseert (internationale) opdrachtgevers uit de proces- en petrochemische industrie, de afvalverwerkende industrie en de voedingsindustrie op het gebied van emissies naar de lucht, het water en de bodem. Wij verrichten hiertoe diverse emissie- en verspreidingsstudies, risicoanalyses (HAZOP, RI&E) en beschikken over ons eigen geurlaboratorium. Voor onze adviesgroep Luchtemissies, industrielawaai en compliance zoeken wij een adviseur die vol zit met goede ideeën, goed om kan gaan met grote hoeveelheden data en geen gebrek heeft aan realiteitszin. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van analyses, prognose- en verspreidingsberekeningen, saneringsonderzoeken en afwegingen van toe te passen reductietechnieken. Daarnaast ontzorgt de groep Luchtemissies, industrielawaai en compliance diverse bedrijven op het gebied van health, safety en environment. De opgaven waaraan wij werken zijn vaak thema overstijgend en vereisen samenwerking met andere adviesgroepen binnen onze organisatie (zoals afvalwater, drinkwater, energiesystemen, bodem en veiligheid). Jij bent dan ook in staat om als spin in het web te functioneren. Je eigen interesses en ambities zijn bepalend voor je ontwikkeling binnen het werkveld en onze organisatie.

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van bijvoorbeeld environmental sciences, applied physics, chemical science and engineering, geo-information science, chemical engineering, life science and technology;
 • affiniteit met industrie, milieu en gezondheid;
 • kennis en ervaring met data verzameling, verwerking en data gedreven werken zijn een pre;
 • kennis van en ervaring met geografische informatiesystemen en programmeertalen zoals python zijn een pre;
 • een goed gevoel voor het opereren in een complexe omgeving;
 • zelfstandig kunnen werken, een ondernemende instelling en kwaliteitsbewust;
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat wij bieden

 • aantrekkelijk loopbaanperspectief met mogelijkheden voor verdieping en verbreding;
 • samenwerken met jonge, enthousiaste collega’s in multidisciplinaire projectteams;
 • uitdagende projecten in binnen- en buitenland;
 • zelfstandigheid en projectverantwoordelijkheid;
 • goede begeleiding en in- en externe opleidingsmogelijkheden;
 • een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer M. Assink BA, groepsleider Luchtemissies, industrielawaai en compliance, telefoon 06 86 84 70 34. #WB

More information?

Vacancies