Adviseur bodemsanering

Adviseur bodemsanering

Young & Experienced Professional Higher education
Breda Deventer
Soil
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ga aan de slag als adviseur bodemsanering en realiseer creatieve en duurzame oplossingen voor bodemsaneringsvraagstukken.

Je functie

Als adviseur bodemsanering werk je aan projecten waarbij vraagstukken over bodemverontreiniging moeten worden opgelost. Wij zoeken versterking van ons team en zijn op zoek naar iemand die graag onderzoeken voorbereidt en begeleidt op het gebied van grond- en grondwaterkwaliteit en die in staat is creatieve en duurzame oplossingen te bedenken voor grond- en grondwaterverontreinigingen. Je coördineert onderzoeken, stuurt milieukundig begeleiders aan en stelt rapportages op waarin de resultaten worden beschreven en oplossingen worden aangedragen.

Product-Marktcombinatie

De functie valt in de product-marktcombinatie (PMC) Bodemgebruik, ondergrond en omgeving. Wij verzorgen diverse studies voor integrale projecten en voeren specialistisch onderzoek uit. Het betreft een breed werkterrein dat varieert van advisering rond diverse bodem en ondergrond thema´s (o.a. archeologie, bodemkwaliteit, conventionele explosieven e.d.) advisering bij de aanpak van stortlocaties en verontreinigde bedrijfsterreinen, tot en met het bepalen van nuttig toepassingen van diverse reststromen. Belangrijke opdrachtgevers zijn overheden, aannemers en de industrie. Standplaats voor deze functie is Breda.

Wat wij vragen

 • een recent afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van milieuhygiëne, fysische geografie of vergelijkbare opleiding, bij voorkeur met vakken op het gebied van bodemchemie, stoftransport en biologische afbraakprocessen;
 • relevante werkervaring is een pre;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een groot analytisch vermogen;
 • een goed organisatorisch vermogen en in staat om onbekende werkvelden zich snel eigen te maken;
 • zelfverzekerdheid, doorzettingsvermogen en ondernemerschap;
 • bereidheid om in het buitenland te werken;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

 • afwisseling en veelzijdigheid in uiteenlopende projecten;
 • samenwerken met enthousiaste en deskundige collega’s;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en loopbaanontwikkeling.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer B. (Bjent) van der Enden, telefoon 06 50 90 93 64. Vacaturenummer 327-144.

More information?

Vacancies