Projectingenieur Inspectie en advies

Projectingenieur Inspectie en advies

Young & Experienced Professional Bachelor
Deventer
Assetmanagement
{{ $t('vacancy.apply') }}

Wil jij een bijdrage leveren aan het veilig en in stand houden van wegen, gebouwen en kunstwerken in Nederland en in het buitenland? Wil je daarnaast de verregaande digitalisering verder implementeren in het vakgebied?

Je functie

Voor onze groep Inspectie en advies zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven (young) professional die ons team Assetmanagement komt versterken. Je houdt je in deze afwisselende functie bezig met het adviseren over het beheer en onderhoud van kunstwerken, gebouwen en installaties zoals (beweegbare) bruggen, sluizen, viaducten, kademuren en bedrijfspanden. Dit doe je onder andere door het uitvoeren van inspectie en onderzoek van deze assets, waarbij je zowel op kantoor als op locatie in binnen- en buitenland werkzaam bent. Digitalisering van het inspectie en advieswerk neemt een vlucht, tijdens je werken ben je dan ook steeds bezig hoe werkzaamheden met gebruik van nieuwe en bestaande technieken efficiënter kan. Daarnaast verzorg je risico gestuurd instandhoudingsadvies voor deze constructies en adviseer je over oplossingen in het kader van duurzaamheid, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, onderhoudbaarheid en veiligheid (RAMS). Je maakt afwegingen tussen verschillende vormen van beheer, onderhoud of vervanging en je brengt de daarvoor benodigde kosten in beeld. Ook werk je aan specificaties of bestekken voor onderhouds- en renovatiewerk, waarmee de aannemer de uitvoering verzorgt. Je begeleidt de uitvoering of contractbeheersing gedurende de uitvoering. Je voert deze werkzaamheden zelfstandig, in teamverband of onder begeleiding van een projectleider uit. Je standplaats wordt een vestiging van Witteveen+Bos, maar je werkt door heel Nederland.

Product-Marktcombinatie

De functie maakt deel uit van de jonge groep Inspectie en advies, binnen de product-marktcombinatie (PMC) Assetmanagement. Ons team werkt samen met diverse klanten zoals Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, maar ook aannemers en industriële klanten. Voorbeelden van projecten zijn: inspectie en restlevensduuronderzoeken voor Ring Zuid Groningen, Brussel Airport en de Blankenburgverbinding, CUR 117 inspectie en onderhoudsadvies kunstwerken in Gouda, B.O.E.I. inspecties en advies voor het Rijksvastgoed bedrijf, diverse NEN2767 inspecties aan drinkwaterinstallaties, beweegbare bruggen en sluiscomplexen.

Wat wij vragen

 • afgeronde hbo-opleiding civiele techniek, bouwkunde, werktuigbouwkunde of een hieraan gelijkwaardige studie;
 • een teamspeler met een zelfstandige en collegiale werkhouding;
 • enthousiaste en ondernemende instelling;
 • affiniteit met assetmanagement, (instandhouding van) infrastructuur en/of gebouwde omgeving;
 • bereidheid om vakinhoudelijke cursussen te volgen om je kennisveld en je vaardigheden te vergroten.

Wat wij bieden

 • een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische organisatie;
 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
 • ruimte voor ontwikkeling en uitwerking van innovatieve ideeën;
 • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor pas afgestudeerden; het ‘Starterstraject’;
 • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelen participatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je direct contact opnemen met de heer D. (Danny) den Boef, groepsleider, telefoon +31 6 50 90 93 66, of met de heer ir. A.C. (Auke) de Wit, PMC-leider Assetmanagement, telefoon 06 51 02 88 83. Vacaturenummer: 328-130.

More information?

HULE2.jpg
Ellen Donkervliet-Hulleman
ellen.donkervliet@witteveenbos.com

Vacancies