Adviseur tunnel technische installaties

Adviseur tunnel technische installaties

Young & Experienced Professional Higher education
Rotterdam Deventer Amsterdam
Electrical Engineering
{{ $t('vacancy.apply') }}

Wil jij in uiteenlopende rollen en multidisciplinaire teams werken aan tunnelprojecten en bijdragen aan intelligente, veilige en duurzame infrastructuur?

Je functie

Witteveen+Bos is bij veel tunnelprojecten in Nederland betrokken en, onder de naam Tunnel Engineering Consultants (TEC), ook in het buitenland actief. Voorbeelden van onze projecten zijn de Noord/Zuidlijn, Zuidasdok, de Piet Heintunnel in Amsterdam, de Stadsbaantunnel in Utrecht, de Blankenburgverbinding bij Rotterdam, de Oosterweelverbinding in Antwerpen en de Fehmarnbelt in Denemarken. Als adviseur Tunnel Technische Installaties (TTI) werk je in multidisciplinaire teams aan meerdere tunnelprojecten in het gehele traject van planfase tot realisatie. Je overziet de complexiteit van tunnelprojecten in het algemeen en tunnel technische installaties in het bijzonder. Afhankelijk van je specifieke ervaring en technische expertise lever en toets je daarbij ontwerpen van en adviezen over verschillende elektrotechnische installaties (zoals hoog- en laagspanningsinstallaties, tunnelverlichting, brandmeldinstallatie, gebouwinstallaties, communicatiesystemen en camerabewaking) en de bediening en besturing van de tunnels (zoals systeemarchitectuur, netwerktopologie en dynamische gedrag). In je rol als adviseur werk je aan offertes, stem je af met andere disciplines en bespreek je ontwerpen en adviezen met opdrachtgevers, aannemers en leveranciers. Daarbij vind je het leuk om een actieve rol te spelen in het opleiden, begeleiden en coachen van onze jonge, enthousiaste en gedreven collega’s zowel binnen als buiten de projecten.

Product-Marktcombinatie

Je gaat aan de slag binnen de product-marktcombinatie (PMC) Smart Infra Systems in de sector Infrastructuur en Mobiliteit. Wij houden ons bezig met de ontwikkeling van intelligente, duurzame, en veilige infrastructuur. Naast tunnel technische installaties werken we daarbij onder andere aan aandrijf- en bewegingswerken, sensorsystemen, industriële automatisering en duurzame energiesystemen. Onze projecten vinden plaats in binnen- en buitenland. Je standplaats is Deventer, Amsterdam of Rotterdam.

Wat wij vragen

 • een afgeronde wo- of hbo-opleiding elektrotechniek of aanverwant;
 • de wens om je te blijven ontwikkelen op het gebied van (tunnel)technische installaties;
 • enige ervaring op het gebied van model-based systems engineering is een pre;
 • een ondernemende instelling;
 • een teamspeler;
 • gevoel voor de belangen van opdrachtgevers en stakeholders;
 • brede interesse in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, IT en civiele techniek.

Wat wij bieden

 • werken in multidisciplinaire (tunnel)projecten van Witteveen+Bos;
 • intensieve samenwerking met en begeleiding door ervaren specialisten;
 • deel uitmaken van een groep veelal jonge enthousiaste professionals;
 • veel ruimte voor eigen initiatief;
 • een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • maatwerkaanpak voor persoonlijke ontwikkeling;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als specialist, projectmanager of leidinggevende.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers willen het beste uit zichzelf halen en maatschappelijke waarde leveren. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze vacature, reageer dan direct online. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer drs. ing. R.P. (Robin) Gerrets, adviseur Tunnel Technische Installaties, telefoon 06 54 68 08 85 of de heer W.J. (Willem) Beijer MSc, groepsleider Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige Installaties, telefoon 06 86 83 61 84. Vacaturenummer 218-134.

More information?

HULE2.jpg
Ellen Donkervliet-Hulleman
ellen.donkervliet@witteveenbos.com

Vacancies