Adviseur RAMS bestaande en nieuwe infra

Adviseur RAMS bestaande en nieuwe infra

Young & Experienced Professional Higher education
Deventer Amsterdam Rotterdam
Assetmanagement
{{ $t('vacancy.apply') }}

Adviseer jij onze interne en externe klanten op het gebied van Life cycle management van hun assets?

Je functie

De beheer- en onderhoudsfase van een object is vele malen langer dan de bouwfase en de impact op een duurzame leefomgeving en de principes van circulaire economie is dan ook vele malen groter is in die fase. Witteveen+Bos zoekt een enthousiaste en ondernemende Reliability and maintenance engineer die dit met ons gaat uitdragen. Samen met je collega’s adviseer jij onze interne en externe klanten op het gebied van Life cycle management van hun assets, zodat hun bestaande en nieuwe assets optimaal presteren en een positieve bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving. Onze klanten zijn divers, bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, TenneT, provincies, gemeenten, maar ook aannemers en industriële klanten. Voorbeelden van projecten waaraan wij werken, zijn: Aanleg van een haven in Duqm (Oman), Renovatie van de Afsluitdijk, of Aanpak Ring Groningen.

Product-Marktcombinatie

Je maakt onderdeel uit van onze groep Reliability and maintenance engineering, binnen de product-marktcombinatie (PMC) Life Cycle Management. In overleg met jou wordt gekeken naar de best passende standplaats in Nederland. Op strategisch niveau adviseer jij hoe onze klanten hun beheer en onderhoud efficiënt kunnen organiseren en implementeren in hun organisatie. Op tactisch niveau adviseer jij onze klanten door het uitvoeren risicoanalyses, RAMS-studies en het opstellen van beheer- en onderhoudsplannen. Hierbij maak je gebruik van methodieken als reliability engineering (FMECA, FTA, RCM2, etc.) en Life Cycle Cost Analyse. Ook krijg je een actieve rol bij het verwerven van opdrachten. Dit houdt onder meer in het schrijven van artikelen over uitgevoerde projecten, het voeren van gesprekken met opdrachtgevers, meewerken aan offertes en bezoeken van lezingen en seminars.

Wat wij vragen

 • je hebt een technische hbo of wo-opleiding afgerond zoals civiele techniek, werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaart of elektrotechniek;
 • werkervaring op het gebied van Assetmanagement/beheer en onderhoud is een pre;
 • je bent communicatief vaardig;
 • je hebt een zelfstandige en collegiale werkhouding;
 • je bent enthousiast en ondernemend.

Wat wij bieden

 • een dynamische werkomgeving in nationale en internationale projecten;
 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veel ruimte voor initiatief, verantwoordelijkheid en innovatie;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • een marktconform salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. J.A. (Justin) Sap, groepsleider Reliability & maintenance engineering of met de heer ir. A.C. (Auke) de Wit, PMC-leider Assetmanagement, telefoon 0570 69 7511. Vacaturenummer: 326-111.

More information?

HULE2.jpg
Ellen Donkervliet-Hulleman
ellen.donkervliet@witteveenbos.com

Vacancies