Ingenieur Kust- en rivierwaterbouw

Ingenieur Kust- en rivierwaterbouw

Young Professional Master
Deventer
Hydraulic Engineering
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben je creatief, heb je een sterke inhoudelijke drijfveer en ben je graag betrokken bij complexe waterbouwkundige projecten?

Je functie

Golfbrekers, dammen, dijken, stormvloedkeringen en sluizen worden ontworpen om de krachten van het water te weerstaan, zodat wij veilig kunnen wonen en werken. Daarnaast moeten de sociale en natuurlijke omgeving een plek hebben om tot een duurzame oplossing te komen. Het ontwerpen van deze constructies vraagt om creativiteit en inhoudelijke kennis. Creativiteit om de oplossingsruimte maximaal te benutten en een inhoudelijke drijfveer om het gekozen alternatief zo goed mogelijk te vertalen naar een uitvoerbaar ontwerp. Als waterbouwkundig ontwerper bieden wij jou een uitdagende werkomgeving met volop kansen voor verdere inhoudelijke ontwikkeling. Onze waterbouwkundigen zijn momenteel actief binnen projecten als de Afsluitdijk, de havenontwikkeling van Saba, de Blankenburgverbinding, Building with Nature in Indonesië en de Markerwadden. Binnen dergelijke projecten ontwerp je constructies voor zowel de plan- als realisatiefase, bereidt je adviezen aan onze opdrachtgevers voor en draag je bij aan de ontwikkeling van kennis. Je start als projectingenieur en legt daarmee de basis om door te groeien tot bijvoorbeeld specialistisch adviseur of projectleider.

Product-Marktcombinatie

De functie van waterbouwkundig ingenieur maakt deel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Kusten, rivieren en landaanwinning. Deze PMC houdt zich internationaal bezig met waterbouwkundige projecten, vanaf de initiatieffase tot en met detailontwerp. Vanwege de sterke groei van de activiteiten binnen de PMC zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s. Je standplaats is Deventer, waarbij je de mogelijkheid hebt om je internationaal verder te ontwikkelen op één van onze buitenlandse kantoren.

Wat wij vragen

  • een afgeronde wo-opleiding civiele techniek;
  • affiniteit met waterbouwkundige projecten;
  • goede communicatieve vaardigheden, een collegiale werkhouding en een flexibele en ondernemende instelling;
  • een goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Wat wij bieden

  • een uitdagende functie in een dynamische en professionele omgeving;
  • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire projectteams;
  • ruimte voor initiatief en ondernemerschap;
  • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
  • speciaal opleidingentraject voor pas afgestudeerden; het ‘Starterstraject’;
  • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ir. A. (Bert) van den Berg, groepshoofd Kust- en rivierwaterbouw, telefoon 06 13 97 89 34. Vacaturenummer NL00833 .

More information?

Vacancies