Constructief ontwerper gebouwen

Constructief ontwerper gebouwen

Experienced Professional Intermediate vocational level
Deventer Rotterdam
Civil design / BIM Building engineering Other
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben jij een creatieve ontwerper met expertise in BIM/Revit en een praktische kijk op gebouwconstructies? Werk jij graag in multidisciplinaire teams aan innovatieve projecten? Ga aan de slag als constructief ontwerper gebouwen bij Witteveen+Bos in Deventer of Rotterdam.

Je functie

Jij bent als constructief ontwerper verantwoordelijk voor het uitwerken van constructies in Revit voor utiliteitsbouw en industrie. In nauwe samenwerking met constructeurs en multidisciplinaire projectteams, waaronder bouwkundigen, installatie-adviseurs en bouwfysici, geef je vorm aan veelzijdige projecten. Jouw rol omvat niet alleen het actief meedenken over constructieopzet en uitwerking, maar ook het begeleiden van startende ontwerpers bij het creëren van hoogwaardige plattegronden, doorsnedes en details. Ook heb je de ambitie om innovaties op het gebied van BIM te volgen en te implementeren binnen onze projecten.

Product-Marktcombinatie

De product-marktcombinatie (PMC) binnen de sector Gebouwde omgeving verzorgt een breed scala aan werkzaamheden, van constructief ontwerp tot veiligheidsanalyses en installatietechniek. We benutten alle relevante kennis uit verschillende sectoren voor een integrale aanpak met duurzaamheid als kernpunt. Ons advies strekt zich uit van ontwerpen voor nieuwbouw tot circulaire sloop. Projecten omvatten onder andere kantoorgebouwen, ondergrondse faciliteiten, water gerelateerde gebouwen en multifunctionele complexen. We voeren werkzaamheden uit in alle fases van het ontwerpproces: van haalbaarheidsstudies tot en met uitvoeringsontwerpen. Ook zijn we betrokken bij het uitvoeren van inspecties en uitvoeringsbegeleiding. Je standplaats is Deventer of Rotterdam.

Wat wij vragen

  • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting van bouwkunde, civiele techniek of soortgelijk;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • leergierig en proactief;
  • communicatief vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Wat wij bieden

  • een multidisciplinaire omgeving met deskundige en enthousiaste collega’s;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
  • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Maartje Dijk, groepsleider Structural design, via 06 23 32 80 07. Zij staat je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Vacaturenummer NL00242.

More information?

Vacancies