Adviseur ketensamenwerking energietransitie

Adviseur ketensamenwerking energietransitie

Young Professional Higher education
Amsterdam Heerenveen Deventer
Energy
{{ $t('vacancy.apply') }}

Lijkt het jou het leuk om te werken op het snijvlak tussen overheid en markt, contractvorming, aanbesteding- en samenwerkingsadvies in onder andere de energietransitie? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe adviseur ketensamenwerking energietransitie!

Je functie

De markt van infrastructuur, water, energie en ruimte is aan het veranderen. Eén van de meest zichtbare veranderingen is de ingrijpende overgang van fossiele brandstoffen naar groene energiebronnen. Een goede samenwerking in de keten van gebruikers, opdrachtgevers, adviesbureaus en aannemers is belangrijk om de energietransitie te laten slagen.

Product-Marktcombinatie

Als Adviseur Ketensamenwerking kom je terecht in een klein en hecht team dat overheden, marktpartijen en projectontwikkelaars adviseert bij het voorbereiden en aanbesteden van projecten in (onder andere) duurzame energie-infrastructuur. Jouw rol in het projectteam is om de klantvraag te doorgronden, je inhoudelijk in de projecten te verdiepen en opdrachtgevers te adviseren hoe de aanbesteding en contractstrategie bijdraagt aan een optimale samenwerking tussen de partijen. Dat doe je in nauwe samenwerking met (technische) specialisten en adviseurs binnen Witteveen+Bos. Jouw werk is geslaagd als je de duurzaamheidsambities en andere wensen van onze klant hebt vertaald in een compleet en gestructureerd contract (E&C, D&C of bouwteam) en een succesvolle aanbesteding hebt doorlopen.

Wat wij vragen

 • Onze ideale adviseur beschikt in ieder geval over:
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding Civiele Techniek, Environmental and Infrastructure Planning, Construction Management & Engineering of soortgelijke Masters;
 • Affiniteit met het ingenieursvak en de energietransitie is een pre, maar anders geen probleem: je raakt binnen no-time besmet met het duurzaamheidsvirus;
 • Een ondernemende en leergierige houding;
 • Een ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan’ mentaliteit;
 • je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Ook als je niet helemaal aan alle bovenstaande kwalificaties voldoet, maar wel erg enthousiast bent, komen we natuurlijk graag met je in contact ! Ook als je naast je studie alvast relevante werkervaring op wil doen hebben we interessante mogelijkheden.

Wat wij bieden

 • Je komt te werken in een platte organisatie waar we diversiteit en inclusiviteit belangrijk vinden;
 • Een aantrekkelijk loopbaanperspectief gericht op persoonlijke ontwikkeling;
 • Je maakt onderdeel uit van een team van energieke collega’s op een vestiging waar regelmatig informele activiteiten worden georganiseerd;
 • Je werkt aan veelzijdige en uitdagende projecten in multidisciplinaire teams;
 • Je krijgt volop gelegenheid om jouw creatieve of duurzame ideeën in te brengen;
 • Diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als specialist, contract-, of projectmanager;
 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om mee te doen met onze eigendomsstructuur, waardoor je gedeeltelijk eigenaar wordt van ons bedrijf. Als je bij ons komt werken sta je er uiteraard niet alleen voor, want je krijgt bij ons altijd goede begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen. Zo begin je in je eerste maanden met ons interne opleidingstraject waarin je de fijne kneepjes van het vak leert. Zo kun jij maximaal ontplooien wat je in je mars hebt.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

Reageren?

Word jij onze nieuwe adviseur ketensamenwerking energietransitie? Dan maken we graag kennis met je! Ook als je vragen hebt horen we natuurlijk graag van je. Neem dan gerust contact op met Jorian Wals, groepsleider Ketensamenwerking Energietransitie (jorian.wals@witteveenbos.com / 06 86 82 77 58) of met Jelmer Kooij, PMC-leider Relational Contracting (jelmer.kooij@witteveenbos.com / 06 22 85 70 32).

More information?

HULE2.jpg
Ellen Donkervliet-Hulleman
ellen.donkervliet@witteveenbos.com

Vacancies