Constructeur

Constructeur

Experienced Professional Higher education
Deventer Rotterdam
Civil design / BIM
{{ $t('vacancy.apply') }}

Werk jij graag aan unieke en complexe gebouwprojecten? Wil je betrokken worden als constructeur bij innovatieve projecten zoals 3D beton printen en circulair bouwen? Ga aan de slag als constructeur bij Witteveen+Bos in Deventer of Rotterdam!

Je functie

Jij bent als constructeur verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van complexe constructies in de utiliteitsbouw. Daarbij bewaak je ook de kwaliteit van het constructief ontwerp en speel je een cruciale rol bij het communiceren met alle betrokken partijen. Onze projecten binnen de businessunit gebouwen bestrijken een breed scala aan werkzaamheden, variërend van constructief ontwerp tot veiligheidsanalyses, en van bouwmanagement tot installatietechniek. Aan welk project je ook gaat bijdragen, duurzaamheid zal een grote rol spelen. Hierbij maken we gebruik van onze eigen duurzaam ontwikkelde ontwerpprincipes, gebaseerd op de laatste ontwikkelingen vanuit de markt.

Product-Marktcombinatie

Binnen Witteveen+Bos hechten we waarde aan een multidisciplinaire aanpak waarin samenwerking en innovatie centraal staan. Jij krijgt als constructeur de mogelijkheid om jouw leergierigheid en passie voor het vak te benutten in veelzijdige en uitdagende projecten van diverse omvang en karakter. Of je nu affiniteit hebt met duurzaamheid, parametrisch ontwerp, nieuwe constructiematerialen of bouwschade-expertise, bij ons kom je in aanraking met diverse specialisaties en benutten we kennis uit verschillende sectoren. Je standplaats is Deventer, Rotterdam of Utrecht.

Wat wij vragen

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van bouwkunde of soortgelijk (constructie);
 • enkele jaren werkervaring met het ontwerpen van constructies;
 • ervaring met het samenwerken met partners in de bouwketen is een pre;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
 • bereid om voor werkzaamheden naar het buitenland te reizen.

Wat wij bieden

 • een multidisciplinaire omgeving met deskundige en enthousiaste collega’s;
 • veelzijdige, innovatieve en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
 • een intern netwerk van specialisten op diverse onderwerpen;
 • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Hans Laagland, groepsleider Constructies Gebouwen en Digital Construction, via 06 51 39 93 28 of met Maartje Dijk, groepsleider Structural design, via 06 23 32 80 07. Zij staan je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Vacaturenummer NL00698

More information?

Vacancies