Staalconstructeur

Staalconstructeur

Young & Experienced Professional Master
Rotterdam Deventer Amsterdam
Construction
{{ $t('vacancy.apply') }}

Wil jij complexe staalconstructies ontwerpen, zoals vaste en beweegbare bruggen?

Je functie

Wij verwachten de komende jaren veel projecten waarbij kennis van staalconstructies wordt gevraagd. Wij zijn daarom op zoek naar constructeurs die zich hebben gespecialiseerd, of zich willen specialiseren in staalconstructies. Constructeurs werken bij ons aan uitdagende projecten, zowel in binnen- als buitenland. In een team met diverse disciplines wordt het ontwerp van constructies projectmatig aangepakt. Hierbij is het constructieve werk van de constructeur een onderdeel van het grote geheel. Van de constructeur wordt dus meer verwacht dan alleen het maken van berekeningen. Systems engineering, duurzaam ontwerpen en risicomanagement zijn voorbeelden van andere tools die ontwikkeld en gebruikt worden. Veelzijdigheid en flexibiliteit zijn belangrijke kerncompetenties naast constructief en analytisch inzicht. Op basis van jouw ambities ontwikkel je je tot bijvoorbeeld ontwerp- en projectleider of specialistisch adviseur en zijn er veel mogelijkheden om zowel in Nederland als in het buitenland aan geweldige projecten te werken. Wil jij samen met ons de ontwerpen maken van vaste- en beweegbare bruggen en andere grote staalconstructies dan maken we graag kennis met jou!

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

 • Masteropleiding TU Delft civiele techniek (structural engineering), TU Eindhoven bouwkunde (structural design) of een masteropleiding werktuigbouwkunde aan één van de drie TUs;
 • kennis van of affiniteit met grote staalconstructies, zoals bruggen of bijvoorbeeld offshore constructies;
 • kennis van het ontwerpproces, bij voorkeur van systems engineering;
 • goede communicatieve vaardigheden en een ondernemende instelling;
 • zelfstandige, enthousiaste en collegiale werkhouding;
 • goede schriftelijke en mondelinge rapportagevaardigheden.

Wat wij bieden

 • uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • samenwerken met jonge en enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
 • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor recent afgestudeerden: het 'Starterstraject';
 • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. B.S. (Björn) Hylkema, groepsleider Constructie advies stalen bruggen, telefoon + 31 6 10 50 56 96. Vacaturenummer 217-162.

More information?

Vacancies