Manager Projectbeheersing

Manager Projectbeheersing

Young & Experienced Professional Higher education
Other Construction Management
{{ $t('vacancy.apply') }}

Witteveen+Bos werkt sinds 2012 aan verschillende complexe projecten zoals de Oosterweelverbinding, de R0 en andere uitdagende infrastructuurprojecten, zowel op vlak van waterbouw als burgerlijke bouwkunde. Omdat deze projecten volop in een stroomversnelling komen, zijn we op korte termijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken. Ben jij gepassioneerd door de technische complexiteit in projecten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je functie

Als manager projectbeheersing ben je de spil van ons projectteam. Je ondersteunt en faciliteert de projectteams door het implementeren en toepassen van geavanceerde tools en systemen om budgetten, planningen en risico's effectief te beheren. Hierdoor kunnen onze teamleden zich onbezorgd richten op het realiseren van projecten binnen de gestelde kaders. Je werkt hierbij nauw samen met financiële controllers om budgetoverschrijdingen te voorkomen en indien nodig corrigerende maatregelen te treffen. Als adviseur binnen het projectteam draag je bij aan het continu verbeteren van onze werkwijzen en neem je actief deel aan overlegmomenten om ervoor te zorgen dat lessons learned worden gedeeld en issues worden aangepakt voordat ze zich voordoen. Bovendien ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied en zorg je ervoor dat je kennis up-to-date blijft, wat bijdraagt aan jouw geloofwaardigheid en de waarde die je toevoegt aan onze organisatie.

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

  • een afgeronde opleiding burgerlijk of industrieel ingenieur, aangevuld met meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van projectleiding en projectmanagement; een gedegen technische basis, van waaruit je jouw ervaring verder hebt opgebouwd;
  • een generalistische opstelling;
  • zeer gedreven entrepreneurship;
  • zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding;
  • jij wilt je vakinhoudelijk en persoonlijk graag verder ontwikkelen;
  • een vlotte beheersing van Frans en Engels is een pluspunt.

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.300 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Stefan De Roos, telefoonnummer: +32 475 53 73 91 of via mail: hr-be@witteveenbos.com

More information?

Vacancies