• 19 maart 2021
  • 9.30 - 13.00 uur
  • online event
Event Digitaal

Online Master Business Event

Kom je ons digitaal ontmoeten?

Wat houdt dit carrière evenement in?

Witteveen+Bosis regelmatig te gast op online events van onder andere universiteiten enhogescholen. Dat doen we natuurlijk niet voor niets. Wij maken graag kennis metjou en we zijn nieuwsgierig naar de vragen die jij hebt over Witteveen+Bos. Hetbiedt een goede mogelijkheid om met onze organisatie kennis te maken en alvastte oriënteren op de mogelijkheden die we bieden.

Het dagprogramma

Planning 9:30 - 9:40 Opening

We beginnen de dag met een groepsfoto die we direct met jullie delen, zo krijgen jullie de mogelijkheid deze te gebruiken voor jullie eigen social media.

 

9:40 - 10:20 Bedrijfspresentatie

We zullen beginnen met twee rondes van 20 minuten, waarin studenten worden gekoppeld aan jullie bedrijf. Gedurende deze 20 minuten is er mogelijkheid voor een vrije invulling, denk aan een algemene introductie, quiz, enz. Interactie tijdens deze sessies stimuleren we graag! Zo maken we er niet alleen een ‘kijk & luister’ evenement van. Mochten jullie het willen, denken we graag mee met de invulling van de sessie.

 

10:30 - 11:00 Q&A Sessies

De volgende ronde bestaat uit drie Q&A sessies van 10 minuten. Hierin zal een kleine groep studenten aan jullie worden gekoppeld. De studenten krijgen de kans om te horen hoe het werk bij jullie is en wat de mogelijkheden zijn voor henzelf. Het aantal studenten per sessies zal variëren door het aantal inschrijvingen. Bij veel inschrijvingen zou het leuk zijn als er in dit onderdeel een extra medewerker aanwezig is. Mocht dit zo zijn, zullen we dit tijdig overleggen.

 

12:10 - 13:00 Bedrijvenmarkt

De bedrijvenmarkt vindt plaats tijdens de laatste ronde. Ieder bedrijf heeft een online sessie, waarin studenten vrij zijn om te komen en te gaan, om hun laatste vragen te stellen. Het is mogelijk om jullie groep op de bedrijvenmarkt eerder te sluiten.

Waar kun je ons ontmoeten?

Dispuut Water & Environment, digitaal

Share this event