• Werk aan grote integrale projecten met andere expertises
 • Samenwerken in multidisciplinaire teams
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Breda, Deventer

Projectleider / ervaren adviseur omgeving en conditionering

Ben jij een enthousiaste en communicatief vaardige milieuadviseur en heb jij zin in veelzijdige uitdaging waarin je als spin in het web kunt bijdragen aan de realisatie van nieuwe projecten en investeringen in bedrijfsleven, industrie en de fysieke omgeving?

Je fungeert als spin in het web van onze integrale projecten en coördineert (deel)onderzoeken (bodem, geluid, lucht, sonderingen, kabels en leidingen etc.) en vergunningaanvragen. De onderzoeken voer je niet zelf uit, je faciliteert en beantwoordt vragen zodat het projectteam en de specialisten deze onderzoeken kunnen uitvoeren. Dit betekent dat je nieuwsgierig bent naar de werkwijze en relevante inhoud van deze onderzoeken en je jezelf verdiept in dit proces en de relevante inhoudelijke aandachtspunten en risico’s. Je spreekt dus de verschillende vaktalen en verbindt, maar bent ook kritisch en bewaakt inhoudelijke risico’s samen met de specialist. Daarnaast zorg je voor de verbinding met de stakeholders en omgevingspartijen van een project. Je bent als projectleider en adviseur verantwoordelijk voor het welslagen van het project door het tijdig verzorgen van alle benodigde onderzoeken en de beheersing van de verschillende risico’s die hierbij horen.

De groep Conditionering en omgevingsmanagement maakt deel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Bodem, ondergrond en omgeving binnen de sector Energie, water en milieu. In deze PMC zijn we actief op het gebied van bodemonderzoeken, integraal ondergrondadvies, beleidsvorming en omgevingsmanagement. Wij werken aan kleine en grote, complexe projecten in de planfase, de ontwerpfase en/of de realisatiefase. De opdrachtgevers van de PMC zijn bedrijven, aannemers en overheden. De groep Conditionering en omgevingsmanagement is werkzaam op onze kantoren in Breda en Deventer.

Wat wij vragen

 • een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van milieutechnologie, milieukunde, fysische geografie of een vergelijkbare opleiding;
 • minimaal drie jaar relevante werkervaring;
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • je bent flexibel en vindt het uitdagend om problemen die je tijdens het project tegenkomt zo goed en snel mogelijk op te lossen;
 • affiniteit met (technische) bedrijfsprocessen en milieuwetgeving is een pre.

Wat wij bieden

 • een uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • verantwoordelijkheid in projecten en ruimte voor eigen initiatief;
 • aantrekkelijk loopbaanperspectief gericht op doorgroei en verdere ontwikkeling;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • breed aanbod aan cursussen en vaardigheidstrainingen;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature, kun je contact opnemen met de heer ing. B.J.G. (Bram) Hendrickx, groepsleider conditionering en omgevingsmanagement, telefoon 06 10 48 99 29.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Jacolien Vukkink-Harbers

Jacolien Vukkink

HR Advisor