Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels, Gent

3D ontwerper / CAD-BIM expert

Wil je het driedimensionaal ontwerp maken van grote kunstwerken of grote wegenisinfrastructuur?

Deze mogelijkheid bieden we je in de functie van 3D ontwerper. Met programma's zoals Allplan, Autocad, Civil 3D of Revit ontwerp je in deze functie diverse constructies. Het betreft bijvoorbeeld infrastructurele constructies zoals bruggen, tunnels en viaducten, waterbouwkundige constructies als sluizen, stuwen en kaaimuren of wegenisontwerp zoals de Oosterweelverbinding. Deze constructies die je gaat ontwerpen zijn vaak groot, bijzonder en spraakmakend. Vervolgens bieden wij je de kans om door te groeien tot constructeur, projectleider of 3D/BIM ontwerpspecialist. Bijkomende activiteiten kunnen het voorbereiden van bestekken, het ramen van budgetten en het toezicht houden op projecten in uitvoering zijn.

De 3D ontwerpen vormen de kern van ieder project en worden steeds vaker onderdeel van een BIM model dat in de plaats komt van bestaande archieven en systemen. Witteveen+Bos Belgium heeft de ambitie op dit gebied een vooraanstaande rol te spelen. Wij zijn op zoek naar die Bachelors of Masters in de bouwkunde die ons kunnen helpen deze ambitie waar te maken.

Wat wij vragen

 • een (eventueel bijna) afgeronde Bachelors of Masters in de bouwkunde;
 • een goed ruimtelijk (3D) inzicht en de interesse om hier iets mee te doen;
 • belangstelling voor het ontwerpen van grote civiele kunstwerken of wegontwerpen;
 • de drive om door te groeien in ons vakgebied;
 • zelfstandige, flexibele en collegiale werkhouding;
 • een vlotte beheersing van het Frans en het Engels is een pluspunt.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Robin Christofi, van de groep infrastructuur, GSM: +32483715748

More information?

Witteveen+Bos medewerker Nora Vanderheijden

Nora Vanderheijden

Manager offices Belgium