Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels

Ervaren projectmanager infrastructuur

Bent u in staat een project van A tot Z in goede banen te leiden? Bent U hierbij gepassioneerd door de technische complexiteit van onze projectportefeuille?

Als projectmanager infrastructuur staat u in voor het projectmanagement van de conceptfase tot de fase van voorontwerp, definitief ontwerp en uitvoeringsontwerp. Afhankelijk van uw kennis en interesse houdt u zich eveneens bezig met de detailuitwerking van één of meerdere technische luiken binnen onze projecten. De functie kenmerkt zich verder door een brede kijk op infrastructuur waarbij inzet op raakvlakken met aanverwante disciplines zoals stedenbouw, mobiliteit, risicomanagement en bouwkosten niet worden geschuwd.

Binnen de afdeling infrastructuur werkt U aan uitdagende en grensverleggende projecten in binnen- en buitenland, voor zowel aannemers als publieke opdrachtgevers. Vanwege de groei van onze adviesactiviteiten en uitbreiding van ons werkveld zijn wij op zoek naar ervaren projectmanagers. Uw standplaats is Berchem of Steenokkerzeel.

De groep infrastructuur richt zich breed op verschillende disciplines binnen de burgerlijke bouwkunde: tunnels, bruggen, sluizen, hoogwaterbescherming, kaaimuren, sportcomplexen, parkeergarages, fietssnelwegen etc. Enkele aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur waar we recent aan werken, zijn een verkeerstudie voor de regio Kortrijk, het Oosterweeldossier, een houten fietsbrug in de Mechelse heide, Logistiek Park Waasland, fietsbrug over de Dender, parkeergelegenheden in Brussel, bouw van een nieuw sportcomplex op het Heizelplateau.

Wat wij vragen

 • een afgeronde opleiding burgerlijk of industrieel ingenieur, aangevuld met meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van projectleiding en projectmanagement; een gedegen technische basis, van waaruit u uw ervaring verder heeft opgebouwd;
 • een generalistische opstelling;
 • zeer gedreven entrepreneurship;
 • zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding;
 • klantgericht;
 • u wil zich vakinhoudelijk en persoonlijk graag verder ontwikkelen;
 • een vlotte beheersing van Frans en Engels is een pluspunt.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Kristof Myncke, groepsleider infrastructuur, Tel: 03 286 75 46 / GSM: 0477 46 60 05.

Share this vacancy

More information?

Witteveen+Bos medewerker Nora Vanderheijden

Nora Vanderheijden

Manager offices Belgium