• dynamische organisatie
 • prettige werkomgeving
 • marktconform salaris
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Assistent controller

Heb jij je opleiding afgerond en ben je klaar voor je eerste baan?

Als professionele organisatie hechten wij sterk aan een betrouwbare financiële- en projectadministratie. Witteveen+Bos is een projectenorganisatie met een sterke link tussen projectfinanciën en de financiële administratie en heeft naast Nederland vestigingen in 10 verschillende landen.

Wij willen graag ons team uitbreiden met een starter op de arbeidsmarkt die wij het controllers vak mogen leren. Als assistent controller werk je samen met je collega’s aan het controleren van zowel de financiële- als de projectadministratie. Daarnaast kun je een bijdrage leveren aan diverse projecten op het gebied van onder andere doorontwikkeling van ons ERP systeem, onze managementrapportages inclusief kritische prestatie indicatoren en/of aanpassing van processen naar aanleiding van wijzingen en wet- en regelgeving. Ons team werkt in een snel veranderende interne en externe omgeving en het is onze ambitie om hier snel in mee te schakelen.

Wij bieden naast een leuke en afwisselende baan een prettige werkomgeving waarin het wordt gewaardeerd dat je jezelf bent en je collega’s uitdaagt. Als assistent controller maak je deel uit van de groep Controlling, welke bestaat uit tien controllers. De groep Controlling valt, samen met de groepen Administratie, Processen en Bedrijfsfiscaliteit, onder de afdeling Finance. Je standplaats is Deventer.

Wat wij vragen

 • afgeronde bedrijfseconomische hbo- of wo-opleiding;
 • natuurlijke nieuwsgierigheid naar financiële bedrijfsprocessen en de totstandkoming van managementinformatie;
 • een enthousiaste collega die plezier haalt uit het ontwikkelen van de organisatie en zichzelf;
 • initiatiefrijke en kritische instelling;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Kennis van de Spaanse taal kan een pré zijn.

Wat wij bieden

 • uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer H. (Hendrik) Heuker MSc, groepshoofd Controlling, telefoon 06 86 81 53 16.

#WB

More information?

Hendrik Heuker

Head of Controlling