Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels

Ontwerper/Tekenaar

Bent u enthousiast, ondernemend en heeft u de ambitie om Witteveen+Bos te versterken in het ontwerp van publieke ruimte?

Wij zijn op zoek naar een ontwerper/tekenaar die ons kan ondersteunen in studies en projecten waarin kwalitatief en hoogwaardig publiek domein centraal staat. Als ontwerper/tekenaar werkt u mee aan het landschappelijke en stedenbouwkundige ontwerp en werkt u mee aan de technische uitwerking en detaillering van het ontwerp tot een aanbestedingsklaar dossier.

Wat wij vragen

- afgeronde opleiding landschapsarchitectuur en stedenbouw, architectuur of bouwkunde;

- grondige kennis van AutoCad;

- basiskennis van het standaardbestek 250;

- kennis van Civil3D is een meerwaarde;

- kennis van Photoshop en Illustrator is een meerwaarde;

- aantoonbare werkervaring van minimaal 3 jaar vereist.

Wat wij bieden

- samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;

- veelzijdige en uitdagende projecten;

- ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;

- gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;

- marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland.

Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zichzelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online: www.witteveenbos.com. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Sofie Depauw (groepsleider Reslilient Spatial Design), telefoonnummer: 03 286 75 75 of via mail naar: belgium@witteveenbos.com

Share this vacancy

More information?

Witteveen+Bos medewerker Nora Vanderheijden

Nora Vanderheijden

Manager offices Belgium