Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels

Projectmedewerker 'Hydrodynamica en -morfologie'

Ben je enthousiast, ondernemend en heb je de ambitie om de groep Resilient Spatial Design bij Witteveen+Bos te versterken?

Wij zijn op zoek naar een projectmedewerker die ons kan ondersteunen in studies en projecten waarin hydrodynamica en -morfologie een centrale rol speelt. Als expert help je mee hoogwaardige technisch adviezen op het gebied van hydrodynamica en -morfologie te formuleren. Je bent in staat om bij te dragen aan complexe projecten en modelleringsstudies en ben je ook in staat om binnen een breder team jouw technische expertise over te brengen.

Voorbeelden van projecten waaraan je een bijdrage kunt leveren zijn kustbeschermingsprojecten, hoogwaterbeschermingsprojecten en sedimentatiestudies in havens en waterwegen.

Wat wij vragen

  • afgeronde opleiding die relevant is in kader van hydrodynamica en -morfologie;
  • relevante werkervaring van minimaal 2 jaar vereist;
  • je bent een systeemdenker, met affiniteit voor systeemanalyses en -ontwerp;
  • vanuit dit zwaartepunt ben je ook geïnteresseerd in aanpalende vakgebieden zoals infrastructuur, milieu, stadsklimaat, mobiliteit, hydrologie, ecologie, …;
  • gedreven mens - gerichte persoonlijkheid met ambitie.

Wat wij bieden

  • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Sofie Depauw (groepsleider Resilient Spatial Design), GSM: 0475 85 50 55.

Share this vacancy

More information?

Witteveen+Bos medewerker Nora Vanderheijden

Nora Vanderheijden

Manager offices Belgium