Are you the person we are looking for?

Apply now

Internship assignment Deventer

Verkeer en mobiliteit

Volg jij op dit moment een HBO-opleiding op het gebied van verkeer of mobiliteit en ben je op zoek naar een stageplaats waarin je onder goede begeleiding wordt ingezet op uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken? Dan willen wij jou graag leren kennen!

Mobiliteit en verkeer bij Witteveen+Bos beslaat de hele breedte van het spectrum: van lokale oplossingen voor een gemeente tot de grote planstudies voor Rijkswaterstaat en alles wat daar tussen in zit. Recente voorbeelden zijn: Verkenning A2, TB/Planstudie A6 Lelystad - Almere, Ring Groningen, het ontwerp van Kruispunt Geinbrug (VIO-prijs voor beste ontwerp 2018), diverse snelfietsroutes, verkeersstudies met betrekking tot de ontsluiting van bedrijventerreinen en VISSIM-modellering voor de gemeente Kortrijk. Naast wegverkeer adviseren we ook over fietsverkeer (Fietsmonitor Flevoland en ontwerp diverse snelfietsroutes). Dit doen we niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland, bijvoorbeeld in Singapore en het Verenigd Koninkrijk. In onze advisering maken we steeds vaker gebruik van virtual reality en big data.

Tijdens je stage wordt je actief ingezet op uiteenlopende projecten. Je gaat mee naar overleggen met opdrachtgevers en krijgt de ruimte voor eigen initiatief. Hierdoor vergroot je in hoog tempo je kennis en vaardigheden en krijg je een goed beeld van werken bij een adviesbureau. Organisatorisch val je in de product-marktcombinatie (PMC) Verkeer en Wegen. De kracht van deze PMC is aandacht voor stakeholderparticipatie en de nauwe samenwerking tussen verkeer/mobiliteit en wegontwerp.

Wat wij vragen

  • je volgt een hbo-opleiding op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, mobiliteit, transport, of verkeer;
  • een leergierige en pro-actieve houding;
  • vermogen om georganiseerd, resultaat- en kwaliteitsgericht te werk te gaan.

Wat wij bieden

  • meewerken in veelzijdige en uitdagende multidisciplinaire projecten;
  • deel uitmaken van een groep enthousiaste professionals;
  • gedegen begeleiding;
  • marktconforme stagevergoeding;
  • deelname aan activiteiten uit ons NeWBie-programma.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met mevrouw M.P. (Merel) van de Graaff, Stedelijke Mobiliteit Deventer, telefoon 06 20 70 18 89.

Share this vacancy

More information?

Witteveen+Bos medewerker Linda Cornelissen

Linda Cornelissen

HR Advisor