• Cultuur van ondernemerschap en vertrouwen
 • Samenwerken met andere jonge collega’s én topexperts
 • Jouw interesses en ambities bepalen je ontwikkeling binnen het werkveld
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Specialist Aardbevingen en dynamica

Wil jij als (toekomstig) specialist op het gebied van aardbevingen en/of dynamica van constructies een sleutelrol vervullen binnen uitdagende en innovatieve projecten voor de waterbouw, infrastructuur, bouw en industrie?

Deze mogelijkheid bieden wij jou in de functie van specialist aardbevingen en dynamica. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de specialistische advisering in veelal multidisciplinaire projecten waarin aardbevingen, dynamica en/of trillingen een belangrijke rol spelen. Afhankelijk van jouw interesses en de beschikbaarheid van projecten kun je in meer of mindere mate worden ingezet op projecten binnen de specialismen aardbevingen, verkeerstrillingen, trillingenhinder door bouwwerkzaamheden en/of andere aanverwante disciplines. Projecten die we uitvoeren met onze specialistengroep hebben een zeer divers karakter, van echte onderzoeksprojecten tot advisering voor projecten in de realisatiefase.

Wij zijn als een specialistengroep onderdeel van de product-markt combinatie (PMC) Waterbouwkundige constructies en geotechniek en werken vanuit deze positie aan specifieke vraagstukken gerelateerd aan aardbevingen en dynamica. In onze projecten werken we intensief samen met waterbouwers, constructeurs en geotechnici. Voorbeelden van projecten waaraan wij een belangrijke bijdrage leveren zijn internationale waterbouw en infrastructuurprojecten in aardbevingsgebieden zoals kustverdediging en landaanwinningen in Jakarta, het nieuwe internationale vliegveld van Mexico City en de nieuwe zeehaven in Bakoe, Azerbeidzjan. Tevens zijn we intensief betrokken bij de aardbevingsproblematiek in Groningen, voornamelijk op de gebieden infrastructuur en industrie. Vanwege de voorspoedige groei en ontwikkeling van onze adviesactiviteiten zijn wij op zoek naar versterking voor ons team. Jouw standplaats is Deventer. Uitzending naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van civiele techniek, offshore engineering, bouwkundige constructies of aanverwante vakgebieden;
 • recent afgestudeerd of reeds enkele jaren werkervaring;
 • affiniteit met dynamica van constructies;
 • een flexibele instelling en inzetbaarheid;
 • een analytische, ondernemende en ambitieuze instelling;
 • goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor pasafgestudeerden; het 'Starterstraject';
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ir. F. (Floris) Besseling, groepsleider Aardbevingen en dynamica Deventer, telefoon 06 23 13 95 70. Vacaturenummer 117-158.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Guus Emmerik

Guus van Emmerik

HR Advisor