Projectleider werktuigbouwkunde water

Projectleider werktuigbouwkunde water

Experienced Professional Higher education
Deventer Amsterdam Rotterdam
Mechanical Engineering
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ontwerp jij de waterzuiveringen van de toekomst?

Je functie

Wij bieden en uitdagende functie waarin jij als (deel)projectleider werktuigbouwkunde Water aan duurzame waterzuiveringen gaat werken. Je bent verantwoordelijk als (deel)projectleider voor de aansturing van het team. Hierin is sturing op kwaliteit erg belangrijk. Je bent in staat om het projectteam samen te stellen, de lijnen uit te zetten en het team te inspireren. Daarnaast stem je af met opdrachtgevers en leveranciers om tot efficiënte, duurzame en veilige oplossingen te komen. Als Projectleider werktuigbouwkunde Water werk jij aan afval- en/of drinkwaterzuivering in in multidisciplinaire teams. Dit zijn collega’s van andere vakdisciplines zoals civiele techniek of elektrotechniek, maar ook specialisten op het gebied van procestechnologie, duurzaamheid en vergunningen. Hierdoor sta je er in een project nooit alleen voor! In deze functie bieden wij volop doorgroeimogelijkheden op het gebied van projectmanagement, BIM en natuurlijk de vakinhoud. Jij staat hierin aan het roer van je carrière pad! Als je het leuk vindt, word je actief betrokken bij het schrijven en/of reviewen van offertes en vertaal je daarmee de ontwikkelingen in de markt naar kansen voor onze organisatie. Er zijn ook mogelijkheden om projecten in het buitenland te doen. De standplaats voor deze functie is Deventer, Amsterdam of Rotterdam. Water vormt de kern van duurzame ontwikkeling, niet voor niets onderdeel van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De waterzuiveringen van de toekomst zijn energie- en grondstoffenfabrieken en met het oog op droogte en extreem weer zal de toegang tot schoon water blijven toenemen. Ook jij zult op die manier bijdragen aan een verbeterde leefomgeving!

Product-Marktcombinatie

Vanuit onze product-marktcombinaties (PMC´s) Afvalwater en Drinkwater en Proceswater leveren wij technische inbreng in innovatieve water energieprojecten. Zo verzorgden wij de engineering van de nieuwe rioolwaterzuivering Utrecht en het drinkwaterpompstation Andijk. We werken aan nieuwe installaties om medicijnresten uit het water te reinigen en zijn wij trots op ons werk in het ontwikkelen van de Circulaire Waterfabriek Wilp https://www.witteveenbos.com/news/water-factory-wilp-wins-vernufteling-2019/. Wij voeren interessante projecten uit voor zeer diverse klanten, van (semi-) overheid tot grote multinationals.

Wat wij vragen

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding werktuigbouwkunde;
 • minimaal 5 jaar ervaring in engineeringsprojecten;
 • ambitie om op inhoudelijke basis leiding te geven aan een (deel van het) projectteam;
 • coördineren van het multidisciplinaire ontwerptraject, met o.a. aandacht voor afstemming met opdrachtgever, kwaliteitstoetsing en opstellen van ramingen;
 • sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • bereidheid om ook bij onze klanten op locatie te werken.

Wat wij bieden

 • aantrekkelijk loopbaanperspectief gericht op doorgroei;
 • samenwerking met (jonge en) enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. O.C. (Olaf) Geluk, telefoon +31 6 51 93 47 07, of de heer E. (Evan) Low, telefoon +31 6 21 20 59 90, beide groepsleiders Werktuigbouw.

More information?

Vacancies