Interne Preventieadviseur (niveau 2)

Interne Preventieadviseur (niveau 2)

Young & Experienced Professional Higher education
Support Staff Other Safety
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben jij de enthousiaste preventieadviseur die wij zoeken? Draag je milieu & veiligheid hoog in het vaandel? Lees dan zeker verder!

Je functie

Als intern preventieadviseur sta je aan het hoofd van de interne dienst voor preventie en bescherming op het werk. Je dagelijks takenpakket bestaat uit: - opvolgen van de wetgeving; - advies geven aan werkgever, leidinggevenden en werknemers om het welzijn op het werk te verbeteren; - regelmatig overleg met de werkgever over het veiligheidsbeleid; - fungeren als secretaris van het CPBW en de werking ervan opvolgen; - beheren van het VCA veiligheidsbeheerssysteem, risicoanalyses en veiligheidsopleidingen; - aangifte van arbeidsongevallen, onderzoeken van incidenten en plannen van medische onderzoeken. Daarnaast evalueer je de arbeidsrisico’s op de verschillende werven of projecten door incidenten te analyseren en preventiemaatregelen voor te stellen. Je werkt nauw samen met de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk en zijn externe preventieadviseurs en arbeidsarts. Kortom, je bent het aanspreekpunt en de veiligheidsspecialist op de werkvloer.

Product-Marktcombinatie

Je gaat binnen de verschillende business units (Product-Marktcombinaties) van Witteveen+Bos aan de slag. Je staat zowel in voor de veiligheid van kantoormedewerkers als Witteveen+Bos collega’s die op de verschillende werven aan de slag zijn. Afwisseling gegarandeerd!

Wat wij vragen

 • je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma;
 • je behaalde een diploma preventieadviseur niveau 2, of een preventieadviseur niveau 3 met de ambitie om niveau 2 te behalen;
 • starters zijn ook welkom;
 • je bent communicatief sterk en hebt een analytische denkvermogen;
 • je bent stressbestendig, assertief en teamgericht;
 • je beschikt over een goede kennis van Excel, Word, Outlook en andere pc-toepassingen.

Wat wij bieden

 • samenwerking met enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten waarin je kunt groeien als professional;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • goede begeleiding door ervaren professionals en een breed aanbod interne en externe opleidingen;
 • marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (met de mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten tegen een voordelig tarief), maaltijdcheques, thuiswerkvergoeding, mogelijkheid tot het leasen van een fiets, flexible income plan;
 • goede work/life balance: flexibiliteit qua werktijd en werkplek, 2 thuiswerkdagen per week.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een internationaal advies- en ingenieursbureau dat wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt voor complexe maatschappelijke vraagstukken op gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Onze ruim 1.400 medewerkers werken vanuit een inspirerende werkomgeving aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Werken bij Witteveen+Bos Belgium betekent veel ruimte voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en initiatief, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling worden gestimuleerd. We zijn een onafhankelijk bureau en de aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Wil je graag je steentje bijdragen aan een betere wereld? Solliciteer dan online of via HR-BE@witteveenbos.com.

More information?

studiovision_itzu_220913_itzuantwerpen_LR_231_SV5_6031.jpg
Charlotte De Deken Recruiter
charlotte.de.deken@witteveenbos.com

Vacancies