Secretaresse

Secretaresse

Young & Experienced Professional Intermediate vocational level
Utrecht
Support Staff
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben jij servicegericht, efficiënt, werk je nauwkeurig en gestructureerd én wil je samen met ons zorgen voor een optimale ondersteuning van onze medewerkers en opdrachtgevers? Dan zoeken wij jou!

Je functie

In verband met de groei van ons team zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste collega’s voor ons kantoor in Utrecht. De kern van je takenpakket is de allround support van de ingenieurs op kantoor. Tot jouw taken behoren alle voorkomende secretariële werkzaamheden als het maken van afspraken en het beantwoorden van de meest uiteenlopende vragen. Het redigeren volgens onze huisstijl is een van je hoofd taken, waarmee je bijdraagt aan het visitekaartje van onze organisatie. Daarnaast behoort het bijhouden van documentregistratie- en relatiebeheersystemen, het ontzorgen van projectleiders op verschillende vlakken en het overzicht houden en bewaken van voortgang op diverse zaken tot je takenpakket. Afhankelijk van jouw ambities zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting projectsupport. Hierbij ondersteun je bij langlopende projecten en houd je je bezig met het opmaken van projectdocumenten, het inplannen van afspraken met zowel internen als externen en het bijhouden van de planning en financiën. Je ziet erop toe dat acties worden uitgevoerd en vergaderstukken worden voorbereid.

Product-Marktcombinatie

Het betreft een functie voor 32-40 uur per week, met in ieder geval de donderdag en vrijdag als werkdagen. Witteveen+Bos Utrecht is een dynamisch kantoor waar ruim 180 collega’s aan uitdagende projecten werken, waarin duurzaamheid, klimaatadaptatie, hoogwaterbescherming en de gebouwde omgeving centraal staan. Onder de medewerkers heerst een collegiale en informele sfeer.

Wat wij vragen

 • mbo- of hbo-secretariële of gelijkwaardige opleiding;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
 • een proactieve en flexibele werkhouding;
 • kennis van Microsoft 365 en Outlook is een must;
 • bij voorkeur woonachtig in Utrecht of directe omgeving.

Wat wij bieden

 • samenwerken met jonge en enthousiaste collega’s;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • 1-op-1 begeleiding en een breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor starters: het 'Starterstraject';
 • je bent een neWBie! NeWBie is een netwerk van medewerkers die tot vijf jaar in dienst zijn. We zorgen op een creatieve manier voor verbinding onder neWBies door het organiseren van verschillende activiteiten;
 • (in)formele uitjes, zoals een jaarlijks uitje met het supportteam, het jaarfeest en de familiedag;
 • Een bruto fulltime salaris binnen een bandbreedte van ca. €2.500,- en €3.200,- per maand, waarbij de inschaling plaatsvindt op basis van leeftijd, relevante werkervaring en opleidingsachtergrond.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem contact op met Yvonne Bosman, verantwoordelijk voor het supportteam Utrecht, telefoon 06 86 89 56 29, of Jeroen Noordhoek, vestigingshoofd Utrecht, telefoon 06 86 81 82 55.

More information?

Vacancies