Projectingenieur Infrastructuur

Projectingenieur Infrastructuur

Graduate Students Bachelor
Building engineering Project Management / Process Management Construction Construction Management
{{ $t('vacancy.apply') }}

Klaar om je carrière te starten in de wereld van civiele bouwwerken? Heb je een passie voor infrastructuur en wil je meewerken aan uitdagende projecten? Dan is deze rol iets voor jou!

Je functie

Als Projectingenieur Infrastructuur krijg je de kans om te groeien en te leren terwijl je bijdraagt aan uiteenlopende infrastructuurprojecten. Denk hierbij aan projecten zoals traminfrastructuur, (lucht)havens, complexe weginfrastructuur zoals de Oosterweelverbinding of de Verapazbrug en de herinrichting van de Groenplaats. Je zal ook werken aan innovatieve projecten zoals de 300-meter lange houten fietsbrug in het Nationaal park Hoge Kempen. In deze rol ondersteun je de seniorprojectmanagers en werk je nauw samen met aannemers, opdrachtgevers en studiebureaus om ervoor te zorgen dat de projecten soepel verlopen en voldoen aan verschillende vereisten zoals kwaliteit, tijd en budget.

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

 • een master burgerlijk of industrieel ingenieur bouwkunde;
 • je bent communicatief sterk;
 • je hebt oog voor kwaliteit en budgetten;
 • je bent een verbinder en een echte problemsolver;
 • je bent ondernemend, handelt proactief en kan zelfstandig werken. Je bent enthousiast en gedreven om je vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten waarin je kunt groeien als professional;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • goede begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (met de mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten tegen een voordelig tarief), maaltijdcheques, thuiswerkvergoeding, mogelijkheid tot het leasen van een fiets, flexible income plan;
 • goede work-/life balance: flexibiliteit qua werktijd en werkplek, 2 thuiswerkdagen per week.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een internationaal advies- en ingenieursbureau dat wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt voor complexe maatschappelijke vraagstukken op gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Onze ruim 1.400 medewerkers werken vanuit een inspirerende werkomgeving aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Werken bij Witteveen+Bos Belgium betekent veel ruimte voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en initiatief, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling worden gestimuleerd. We zijn een onafhankelijk bureau en de aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Graag je steentje bijdragen aan een betere wereld? Solliciteer dan online of via HR-BE@witteveenbos.com.

More information?

Vacancies