Projectingenieur burgerlijke bouwkunde

Projectingenieur burgerlijke bouwkunde

Young & Experienced Professional Higher education
Building engineering Construction Other Underground Infrastructure Construction Management Geo-engineering
{{ $t('vacancy.apply') }}

Je stempel drukken op spraakmakende projecten en jouw passie voor burgerlijke bouwkunde tot uiting brengen? Dan ben jij de gedreven Projectingenieur die wij zoeken!

Je functie

Bij ons krijg je de kans om vanaf de conceptfase tot aan de uitvoering betrokken te zijn bij diverse projecten. Of je nu graag de grote lijnen uitzet in de conceptuele fase of juist gedetailleerd aan de slag gaat in de ontwerpfase, bij ons vind je de ruimte om je talenten te ontplooien. Je krijgt een veelzijdig takenpakket waarbij je werkt aan diverse infrastructuurprojecten binnen de burgerlijke bouwkunde, waaronder tunnels, bruggen, sluizen, hoogwaterscherming en kaaimuren. En dat in nauw overleg met tal van disciplines zoals stedenbouw, mobiliteit en bouwkosten. Onze projecten zijn divers en uitdagend: recent werkten we aan de renovatie van een sluizencomplex, dienden we een infrastructuurontwerp in voor de Antwerpse regio, ontwierpen we tunnels voor de Oosterweelverbinding ...

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

 • een master burgerlijk of industrieel ingenieur,
 • enkele jaren ervaring is een plus, starters zijn zeker welkom;
 • kennis van de Eurocodes, CAD, SCIA of andere modelleringstools;
 • een generalistische opstelling;
 • zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding;
 • je wil vakinhoudelijk en persoonlijk graag verder doorgroeien;
 • een vlotte beheersing van Frans en Engels is een pluspunt.

Wat wij bieden

 • samenwerking met enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten waarin je kunt groeien als professional;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • goede begeleiding door ervaren professionals en een breed aanbod interne en externe opleidingen;
 • marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (met de mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten tegen een voordelig tarief), maaltijdcheques, thuiswerkvergoeding, mogelijkheid tot het leasen van een fiets, flexible income plan;
 • goede work/life balance: flexibiliteit qua werktijd en werkplek, 2 thuiswerkdagen per week.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een internationaal advies- en ingenieursbureau dat wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt voor complexe maatschappelijke vraagstukken op gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Onze ruim 1.400 medewerkers werken vanuit een inspirerende werkomgeving aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Werken bij Witteveen+Bos Belgium betekent veel ruimte voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en initiatief, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling worden gestimuleerd. We zijn een onafhankelijk bureau en de aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben jij klaar om jouw carrière als Projectingenieur Burgerlijke Bouwkunde een vliegende start te geven en deel uit te maken van ons gepassioneerde team? Solliciteer dan online of via HR-BE@witteveenbos.com.

More information?

Vacancies