Assistent controller

Assistent controller

Young Professional Higher education
Deventer
Support Staff Finance
{{ $t('vacancy.apply') }}

Heb jij een passie voor de laatste technologische ontwikkelingen en oplossingen in de financiële wereld? Wil jij een stap zetten naar een carrière als controller in een sterk dynamische omgeving binnen een internationale context? Kom werken als assistent controller bij Witteveen+Bos in Deventer.

Je functie

Jij wordt medeverantwoordelijk voor het verzorgen van een betrouwbare financiële- en projectadministratie binnen Witteveen+Bos. Onze organisatie opereert op projectbasis, waarbij er een sterke link is tussen projectfinanciën en de financiële administratie. Naast haar vestiging in Nederland, bevindt Witteveen+Bos zich in tien andere landen. Als aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die wij mee kunnen nemen in het controllers vak. Als assistent controller ben je tevens management trainee, waarbij je direct samenwerkt met collega's aan het controleren van de financiële- en projectadministratie, het duiden van resultaten en het uitvoeren van relevante analyses. Ook kijken we samen met jou naar de thema’s waarin jij je verder wil ontwikkelen. Zo kun je een bijdrage leveren aan diverse projecten op het gebied van doorontwikkeling van ons ERP systeem, onze managementrapportages en/of digitalisering van processen op basis van bijvoorbeeld RPA en Process Mining. Witteveen+Bos is volop in ontwikkeling en samen met ons team streven we ernaar om hier snel in te schakelen.

Product-Marktcombinatie

Wij bieden naast een leuke en afwisselende baan een prettige werkomgeving waarin het wordt gewaardeerd dat je jezelf bent en je collega’s uitdaagt. Als assistent controller maak je deel uit van de groep Corporate control and tax compliance. Deze groep is onderdeel van de afdeling Finance, samen met de groepen Accounting, Business processes and IT, Analyse and reporting en Business advisory. Je standplaats is Deventer.

Wat wij vragen

  • afgeronde bachelor of master op het gebied van finance, accountancy of controlling;
  • interesse in financiële bedrijfsprocessen en de totstandkoming van managementinformatie;
  • een initiatiefrijke en kritische instelling;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij bieden

  • prettige informele werksfeer en betrokken collega’s;
  • (in)formele uitjes en mogelijkheden om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen;
  • breed takenpakket in een dynamische organisatie;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • persoonlijke begeleiding en een breed aanbod van in- en externe opleidingen;
  • mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem contact op met Reinier Meijerink, groepshoofd Corporate control, via +31 6 86 84 53 71. Hij staat je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.Vacaturenummer NL00642

More information?

Vacancies