Veldmedewerker Milieukundig Bodemonderzoek

Veldmedewerker Milieukundig Bodemonderzoek

Young & Experienced Professional Higher education
Soil Other
{{ $t('vacancy.apply') }}

Als toonaangevend internationaal ingenieursbureau zijn we op zoek naar een en enthousiaste veldmedewerker milieukundig bodemonderzoek, voor binnen- en buitenlandse meetcampagnes. Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Je functie

Als veldmedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van boringen met plaatsen van peilputten inclusief het opmaken van boorbeschrijvingen, het nemen van grondmonsters en geografisch opmeten van de boorpunten. Daarnaast voer je grondwatermonsternames uit, waarbij je veldmetingen en pompproeven uitvoert. Dit werk is zeer divers en vereist vaak samenwerking binnen een team, maar biedt ook mogelijkheden om zelfstandig te werken.

Product-Marktcombinatie

Sinds 2010 gaat EnISSA actief aan de slag met High Resolution Site Characterisation. Ons team heeft expertise opgebouwd in het detecteren en het gedetailleerd in kaart brengen van verontreiniging in de bodem en het grondwater. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke, snelle en semi-kwantitatieve in-situ bodemanalysemethode met lage detectielimieten: EnISSA MIP met GC-MS.

Wat wij vragen

 • je hebt een sterke affiniteit met bodem;
 • je bent bereid om gedurende bepaalde periodes 1 tot 2 weken in het buitenland te verblijven;
 • je hebt aandacht voor milieubewust en veilig omgaan met materialen en nauwkeurigheid in projectadministratie;
 • je bent in staat tot een zelfstandige en efficiente werkorganisatie;
 • je bent proactief.

Wat wij bieden

 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • goede begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (met de mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten tegen een voordelig tarief), maaltijdcheques, thuiswerkvergoeding, mogelijkheid tot het leasen van een fiets, flexible income plan;
 • goede work/life balance: flexibiliteit qua werktijd en werkplek, 2 thuiswerkdagen per week.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een internationaal advies- en ingenieursbureau dat wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt voor complexe maatschappelijke vraagstukken op gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Onze ruim 1.400 medewerkers werken vanuit een inspirerende werkomgeving aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Werken bij Witteveen+Bos Belgium betekent veel ruimte voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en initiatief, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling worden gestimuleerd. We zijn een onafhankelijk bureau en de aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Wil je graag je steentje bijdragen aan een betere wereld? Solliciteer dan online of via HR-BE@witteveenbos.com.

More information?

IMG_20200929_144643__01.jpg
Pieter Buffel
pieter.buffel@enissa.com

Vacancies