Bouwkundig Ingenieur

Bouwkundig Ingenieur

Experienced Professional Bachelor
Construction Civil design / BIM Construction Management Underground Infrastructure Building engineering Project Management / Process Management Other
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben jij de expert die onze stabiliteitsingenieurs kan bewegen om een brede bijdrage te leveren aan Belgische infrastructuurprojecten?

Je functie

Als expert in stabiliteitstechniek, heb je de verantwoordelijkheid om het team van ingenieurs te ondersteunen en te begeleiden terwijl je actief bijdraagt aan de groei en versterking ervan. Je coördineert de werkzaamheden binnen de groep voor diverse projecten, waarbij je zorgt voor een vlotte afstemming tussen teamleden. Het controleren en adviseren bij complexe berekeningen behoort eveneens tot jouw takenpakket, waarbij je ervoor zorgt dat alle aspecten van het project in lijn zijn met de gestelde normen en eisen. Je speelt een cruciale rol in het samenbrengen van verschillende disciplines, waarbij je ervoor zorgt dat alle betrokken partijen effectief samenwerken. Kortom, je bent de drijvende kracht achter het team, waarbij je zowel op organisatorisch als inhoudelijk vlak een sleutelrol vervult.

Product-Marktcombinatie

Onze constructeurs bij Witteveen+Bos zijn ambitieus en gedreven om complexe vraagstukken op te lossen en de maatschappij vooruit te helpen. De energiestransitie, klimaatadaptatie, overstromingsproblematiek, gezonde steden en grootschalige vervanging van infrastructuur zijn voorbeelden van grote opgaven waar wij aan bijdragen. Grijp jij je kans en werk jij mee aan onze zeer diverse projecten gaande van traminfrastructuur tot (lucht)havens, complexe weginfrastructuur zoals de Oosterweelverbinding of de Verapazbrug, de herinrichting van de Groenplaats en andere uitdagende projecten zoals de 300 meter lange houten fiestbrug in het Nationaal park Hoge Kempen?

Wat wij vragen

 • een afgeronde opleiding burgerlijk of industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring;
 • een aantal jaren relevante werkervaring;
 • een goede technische basis: kennis van de Eurocodes, CAD, SCIA of andere modelleringstools;
 • een generalistische houding;
 • zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding;

Wat wij bieden

 • samenwerking met enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten waarin je kunt groeien als professional;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • een goede begeleiding door ervaren professionals en een breed aanbod interne en externe opleidingen;
 • goede work-/life balance: flexibiliteit qua werktijd en werkplek, 2 thuiswerkdagen per week;
 • een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering (met de mogelijkheid om gezinsleden aan te sluiten tegen een voordelig tarief), maaltijdcheques, thuiswerkvergoeding, mogelijkheid tot het leasen van een fiets, flexible income plan.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een internationaal advies- en ingenieursbureau dat wereldwijd innovatieve oplossingen ontwikkelt voor complexe maatschappelijke vraagstukken op gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Onze ruim 1.400 medewerkers werken vanuit een inspirerende werkomgeving aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Werken bij Witteveen+Bos Belgium betekent veel ruimte voor verantwoordelijkheid, ondernemerschap en initiatief, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling worden gestimuleerd. We zijn een onafhankelijk bureau en de aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Wil je graag je steentje bijdragen aan een betere wereld? Solliciteer dan online of via HR-BE@witteveenbos.com.

More information?

studiovision_itzu_220913_itzuantwerpen_LR_231_SV5_6031.jpg
Charlotte De Deken Recruiter
charlotte.de.deken@witteveenbos.com

Vacancies