Medewerker ICT

Medewerker ICT

Young & Experienced Professional Intermediate vocational level
Deventer
Support Staff Information Technology
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben jij een enthousiaste ICT’er die het leuk vindt om bij te dragen aan het oplossen van ICT-uitdagingen en het ondersteunen van collega's? Dan zijn wij op zoek naar jou als medewerker ICT bij Witteveen+Bos in Deventer!

Je functie

Binnen onze ICT-afdeling, bestaande uit ongeveer 30 betrokken collega's, hebben we een plek vrij in de groep ‘Beheer en Support’. Hier krijg je de kans om als eerste- en tweedelijns support specialist de ICT-ervaring van onze circa 1450 wereldwijde Witteveen+Bos collega's te verbeteren. In jouw rol houd je je bezig met diverse taken, zoals het installeren, configureren en beheren van laptops, het verlenen van (remote) gebruikersondersteuning en het bieden van assistentie op het gebied van mobiele apparaten. Je werkt nauw samen met andere ICT-experts binnen verschillende groepen, waaronder 'netwerk en systeembeheer' en assetmanagement. Extra prettig dus als jij zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken.

Product-Marktcombinatie

Hoewel je standplaats Deventer is, ben je ook regelmatig onderweg naar onze kantoren in Nederland en België. Bovendien bied je op afstand ondersteuning aan onze collega's buiten Europa.

Wat wij vragen

  • een afgeronde mbo niveau 4 opleiding in de richting van ICT;
  • je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • je hebt ervaring met het werken op een ICT Servicedesk;
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
  • je bent servicegericht en en kunt flexibel omgaan met veranderingen.

Wat wij bieden

  • samenwerking met enthousiaste collega’s in een dynamische omgeving;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. We willen een bureau van topklasse zijn door zelf goed te zijn in ons vak en samen te werken met anderen in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen. Met circa 1.400 medewerkers werken we in multidisciplinaire projectteams aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Wij hebben de ambitie het beste uit onszelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. De aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem contact op met Gerrit Jan Werler, afdelingshoofd ICT, via 0570 697555. Hij staat je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

More information?

HULE2.jpg
Ellen Donkervliet-Hulleman
ellen.donkervliet@witteveenbos.com

Vacancies