Integraal ontwerper of (aankomend) projectleider

Integraal ontwerper of (aankomend) projectleider

Young & Experienced Professional Higher education
Heerenveen Deventer
Project Management / Process Management Civil design / BIM Hydraulic Engineering Water Management
{{ $t('vacancy.apply') }}

Wil jij een bijdrage leveren aan de inrichting en verduurzaming van Nederland op het gebied van water en natuur en doorgroeien in de rol van een deskundig en allround projectleider? Dan zoeken wij jou! Bij ons kun je je ontwikkelen binnen de mooiste en meest uitdagende projecten. Primair in Nederland, maar indien wenselijk ook wereldwijd.

Je functie

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we in de groep Integraal ontwerp GWW (grond-, weg- en waterbouw) namelijk op zoek naar een gedreven collega. In deze functie ga je je, op basis van je werkervaring, afwisselend bezig houden met enerzijds het maken van ontwerpen en anderzijds het ondersteunen van de projectleider in een breed palet aan werkzaamheden. De projecten waar we aan werken betreffen grote en kleine projecten op het gebied van dijkversterkingen, land- en polderinrichting, beekherstel en (her)inrichting van oevers en waterplassen. Naast het ontwerp kun je ook betrokken zijn bij de uitvoering van deze projecten, onder andere op het vlak van toezicht, directie en site engineering. De mate van ervaring die wij voor de functie vragen staat niet vast; in overleg kan bekeken worden hoe de functie in te richten is op een wijze die voldoet aan jouw en onze behoeftes voor zowel nu als in de toekomst. Je krijgt daarbij veel ruimte om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Projecten waar we op dit moment aan werken zijn Dijkversterking Zwolle-Olst, Vervanging en renovatie Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl, Planuitwerking Koehool-Lauwersmeer, Herinrichting weidevogelgebied Rotterdamse Hoek en Dijkversterking Markermeerdijken. Je standplaats is Heerenveen, Deventer of Utrecht.

Product-Marktcombinatie

In onze projecten en ontwerpopgaven zijn onze zeven duurzame ontwerpprincipes een belangrijk middel om duurzaamheid vorm te geven. Zo kunnen wij de meeste impact realiseren en maximaal bijdragen aan de uitdagingen van deze tijd. Ook jij zult op die manier bijdragen aan een verbeterde leefomgeving! De groep Integraal ontwerp GWW is onderdeel van de Product-marktcombinatie (PMC) Hoogwaterbescherming en landinrichting. Deze PMC draagt bij aan het duurzaam gebruiken, inrichten en beheren van Nederlandse en buitenlandse (delta)gebieden. De PMC voert integrale projecten uit langs rivieren, meren en kusten, waarbij de afstemming tussen vakgebieden als waterveiligheid, ruimtelijke ordening, natuurontwikkeling, economie en (de effecten van) klimaatverandering belangrijk is. De PMC telt ruim dertig enthousiaste collega’s, variërend van pas afgestudeerden tot ervaren vakmensen.

Wat wij vragen

 • afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van built environment, civiele techniek, waterbouw, land- en watermanagement of aanverwant;
 • affiniteit met het ontwerpen in AutoCAD of AutoCAD Civil 3D; •
 • affiniteit met en kennis van projecten in uitvoering;
 • recent afgestudeerd of al enige jaren relevante werkervaring, bij voorkeur (gedeeltelijk) als ontwerper;
 • enthousiasme en ambitie om je te ontwikkelen;
 • passie om in teamverband aan uitdagende projecten te werken;
 • enthousiaste, ambitieuze, flexibele en praktische instelling;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

 • een baan met veelzijdige en uitdagende projecten;
 • veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen, passend bij jouw persoon en carrièrefase; Voor pas afgestudeerden bieden wij bijvoorbeeld een Starterstraject aan;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. E.S. (Engbert) van der Weide, groepsleider Integraal ontwerp GWW Heerenveen, telefoon 06 23 37 25 35 of de heer ir. E.D.P. (Evert) Eijnthoven, groepsleider Integraal ontwerp GWW Deventer/Utrecht, telefoon 06 50 90 93 68.

More information?

Vacancies