• Ontwikkel jezelf in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen
 • Samenwerken met andere collega’s aan procesverbeteringen
 • Bouw kennis op over gastvrije, facilitaire dienstverlening
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Coördinator Facilitaire services

Ben jij een echte een gastvrije, facilitaire duizendpoot, die flexibel is en van aanpakken houdt, dan is deze uitdaging jou op het lijf geschreven!

In de rol van coördinator Facilitaire services is organiseren, improviseren en regelen wat je het liefst de hele dag doet. Je richt je hierbij op alle facilitaire dienstverlenging voor onze kantoren, zoals receptie, post, catering, schoonmaak, beveiliging en het wagenpark. Daarbij vind jij de kwaliteit van de diensten die wij leveren belangrijk en draag je bij aan het verduurzamen van deze diensten. Je voelt je verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening aan onze collega’s en denkt mee in verbeterings- en digitaliseringstrajecten. Daarnaast zorg jij samen met onze receptiecollega’s voor een gastvrije beleving op onze kantoren.

Je kan goed zelfstandig werken en je hebt een actieve rol in het ophalen van informatie en vertalen van de wensen van collega’s naar oplossingen en het ontwikkelen van beleid. Hierbij wordt intensief samengewerkt met collega’s uit de verschillende groepen en afdelingen. Je houdt je dagelijks bezig met administratieve en organisatorische taken, zoals meldingenbeheer, documentatie, agendabeheer en planning voor de dienstverlening. Je neemt deel aan projecten die zeer uiteenlopend zijn, van implementaties van nieuwe dienstverleningscontracten tot het optimaliseren van onze gastvrijheidsbeleving. Ook het beheren en actueel houden van informatie over de services richting de organisatie behoort tot jouw takenpakket.

Tot slot zorg jij op meerdere vlakken voor een goede ondersteuning van het groepshoofd. Onder andere de coördinatie van operationele, dagelijkse werkzaamheden van eigen medewerkers, leveranciers en dienstverleners. Je signaleert trends naar aanleiding van de behoefte van onze collega’s, analyseert data en kunt dat vervolgens omzetten in een rapportage.

De groep Facilitaire services is onderdeel van de afdeling Facilitaire zaken en bestaat uit een enthousiast groepshoofd, gastvrije receptiemedewerkers en behulpzame facilitair coördinatoren en ‑medewerkers. De groep is verantwoordelijk voor in- en uitbestede facilitaire diensten zoals receptie, schoonmaak, catering en beveiliging. Dit resulteert in afwisselende (en soms ad-hoc) werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat de vragen van onze interne klanten projectmatig, professioneel, zorgvuldig en veilig worden opgepakt. In deze functie werk je veelal vanuit ons hoofdkantoor in Deventer, maar ben je ook met enige regelmaat te vinden op onze kantoren in Nederland.

Wat wij vragen

 • een afgeronde opleiding in facilitaire richting op minimaal hbo niveau;
 • maximaal twee jaar werkervaring binnen het facilitaire werkveld;
 • aantoonbare ervaring met projectmatig werken;
 • ervaring of affiniteit met digitalisering, facilitaire servicedesk en facilitaire vraagstukken;
 • een klantgerichte teamspeler met oog voor goede dienstverlening;
 • doortastend en de vraag achter de vraag weten te achterhalen;
 • nauwkeurig en gestructureerd;
 • zowel een mondelinge als schriftelijke goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels;
 • ervaring met meldingssystemen zoals TOPdesk is een pre;
 • gevorderde kennis van Word en Excel.

Wat wij bieden

 • een arbeidscontract voor 32-40 uur per week;
 • een dynamische werkplek waarbij je veelal werkt op kantoor Deventer;
 • de kans om bovenstaande uitdagingen van onze wereldwijde organisatie op te pakken;
 • een prettige, sociale en informele werksfeer in een organisatie met korte lijnen;
 • ruimte voor eigen initiatief en groei, onder andere door (interne) cursussen;
 • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • de mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Marja Greidanus (groepshoofd Facilitaire services), telefoon +31 (0)6 86 86 33 94 of Anne Kosters (coördinator Facilitaire services), telefoon +31 (0)6 28 24 45 10.