Hier kun je maximaal 3 unique selling points benoemen die links van de vacature worden benoemd (let op: altijd *)

Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Gent

Adviseur Projectbeheersing

De multidisciplinaire projecten van Witteveen+Bos in goede banen leiden middels de juiste toepassing van projectbeheersing. Dat is wat jij doet als adviseur. Kom jij ons team versterken?

Jij werkt als adviseur projectbeheersing bij Witteveen+Bos aan diverse projecten in watermanagement en ecologie. Je maakt deel uit van projectteams en werkt mee in verschillende fases van een project: verkenningen, voorstudies, contracteren, aanbesteding en realisatie. Jij houdt je binnen de projecten bezig met o.a. planning, risicobeheer, financiën, informatiebeheer en scope- en kwaliteitsmanagement. In samenwerking met de projectleider stuur je het team aan door heldere communicatie over deze aspecten.

Je standplaats is Antwerpen of Gent. Naast het werken op kantoor of bij een opdrachtgever is het mogelijk om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken.

Je kunt aan meerdere projecten tegelijk werken, samenwerken met diverse experts en jezelf ontwikkelen tot specialist in risicomanagement, planning of projectbeheersing. Dit opent de mogelijkheid om door te groeien naar een projectleidersrol.

Wat wij vragen

  • een opleiding in ingenieurswetenschappen;
  • goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • een sterk analytisch vermogen en de vaardigheid om dit toe te passen.

Wat wij bieden

  • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij onze HR afdeling via mail: hr-be@witteveenbos.com

More information?