Junior projectleider innovatieve gebouwen

Junior projectleider innovatieve gebouwen

Young & Experienced Professional Higher education
Deventer Utrecht Rotterdam
Building engineering
{{ $t('vacancy.apply') }}

Wil jij aan de slag met technische innovatieve bouwprojecten en ervaring opdoen binnen multidisciplinaire teams? Kom werken als projectleider Digital Construction bij Witteveen+Bos in Deventer, Rotterdam of Utrecht!

Je functie

 • Jij pakt als projectleider Digital Construction zelfstandig technische projecten op, vanaf de offerte tot aan de oplevering. In ons Digital Construction team werk je aan uitdagende projecten waarbij zowel het werkproces als de uitvoering van het werk zijn gedigitaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan het R&D Drone Lab in Dubai, de Vergaderfabriek in Teuge, de Milestone woningen in Eindhoven en de 3DCP brug in Gemert. Samen met onderzoeksinstellingen en pioniers in de bouwsector draag jij bij aan het duurzaam verhogen van de productiviteit in de bouwindustrie. Wat ga je doen?
 • vertalen van de klantvraag naar een maakbaar concept;
 • leidinggeven aan collega’s binnen diverse disciplines;
 • opstellen van rapporten, notities, plannen en aanbiedingen;
 • samenwerken met kennisinstellingen, partners en opdrachtgevers;
 • samenwerken met andere disciplines binnen Witteveen+Bos, zoals constructeurs, geologen, architecten en bouwkundig adviseurs, om tot integrale oplossingen te komen.

Product-Marktcombinatie

De groep Digital Construction valt onder de product-marktcombinatie (PMC) Gebouwen, en is onderdeel van de sector Gebouwde omgeving. Binnen deze PMC adviseren we over ontwerp, uitvoering, beheer, renovatie en sloop van gebouwen. Onze kerndisciplines zijn: bouwkunde, architectuur, constructief ontwerpen, installaties, bouwmanagement, energie en BIM. Specialisaties zijn schadeonderzoek, duurzaamheid, akoestiek, brandveiligheid, glasconstructies, beton-printen en BIM.

Wat wij vragen

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van bouwkunde, civiele techniek, technische bedrijfskunde of soortgelijk;
 • relevante werkervaring, deze mag ook opgedaan zijn tijdens een stage of bijbaan;
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij bieden

 • een multidisciplinaire omgeving met deskundige en enthousiaste collega’s;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • de kans om je verder te ontwikkelen binnen projectmanagement;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Hans Laagland, groepsleider Constructies Gebouwen en Digital Construction, via 06 51 39 93 28 of Marijn Bruurs, Consultant Digital Construction & 3D Concrete Printing, via 06 86 82 96 56. Zij staan je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Vacaturenummer NL00907

More information?

Vacancies