• Uitdagende functie in een dynamisch bedrijf
 • Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid
 • Informele en betrokken cultuur
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Corporate financial

Wil jij bijdragen aan het continue verbeteren van processen en risico- en beheersmaatregelen binnen een Finance afdeling? Ga aan de slag als Corporate financial bij Witteveen+Bos in Deventer!

Als Corporate financial speel je een centrale rol in de risicobeheersing. Door middel van analyse op de financiële processen van Witteveen+Bos bepaal je, in samenspraak binnen de groep Corporate control, focuspunten waarbij je bevindingen rapporteert en met verbeteradviezen komt om en informatievoorziening te optimaliseren. Hierbij zal risico-identificatie, adviseren van maatregelen en verhogen van risicobewustzijn een centrale rol spelen.

Corporate control vervult de 'third line of defence’ binnen de afdeling Finance. Om dit te bewerkstelligen toetst de groep vooraf en achteraf de volledige uitvoering van de verschillende processen binnen de afdeling Finance. We rapporteren hierbij aan het hoofd Finance, het Finance management team en de directie.

Wij bieden naast een leuke en afwisselende baan een prettige werkomgeving waarin het wordt gewaardeerd dat je jezelf bent en je collega’s uitdaagt. Je maakt deel uit van de groep Corporate control, welke bestaat uit een vijftal Finance professionals. Deze groep is onderdeel van de afdeling Finance, samen met de groepen Accounting, Business processes & IT, Analyse & reporting en Business advisory. Je standplaats is Deventer, maar er zijn in overleg ook mogelijkheden voor thuiswerken.

Wat wij vragen

 • afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van controlling, accountancy of finance;
 • enkele jaren werkervaring als controller bij een (grote) internationale organisatie of binnen de accountancy;
 • analytisch en professioneel-kritisch vermogen;
 • zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding;
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij bieden

 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • een breed takenpakket in een dynamische organisatie;
 • een prettige informele werksfeer en betrokken collega’s;
 • (in)formele uitjes en mogelijkheden om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen;
 • mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem contact op met Reinier Meijerink, groepshoofd Corporate control, via +31 6 86 84 53 71. Hij staat je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Guus Emmerik

Guus van Emmerik

HR Advisor