Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels, Gent

Geotechnisch Ingenieur

Ben jij een geotechnisch wonder en wil je bijdragen aan uitdagende ondergrondse kunstwerken of waterbouwkundige projecten? Dan ben je bij Witteveen+Bos België aan het juiste adres.

 

Als geotechnisch ingenieur ben je verantwoordelijk voor de adviesverlening in tal van multidisciplinaire bouwkundige projecten zoals de Verapazbrug, heraanleg van de Groenplaats, Brussels

  • Adviseren rond geotechnisch ontwerp en de aanleg van ondergrondse bouwwerken of waterbouwkundige projecten in België of het buitenland. Hierbij betrek je diverse state-of-the-arttechnieken.
  • Het maken van geotechnische berekeningen voor alle projectfasen van A tot Z. Je bent werkzaam op het snijvlak van geotechniek en constructies.

Wat wij vragen

  • Een afgeronde universitaire opleiding burgerlijk ingenieur bouwkunde, industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring
  • Een stevige technische basis: berekeningspaketten Plaxis, D-sheet of gelijkwaardig
  • Enkele jaren ervaring is een plus, maar ook gemotiveerde starters zijn meer dan welkom
  • Affiniteit met ondergrondse infrastructuur of waterbouw
  • Een analytische, ondernemende en ambitieuze instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Kristof Myncke (kristof.myncke@witteveenbos.com) of met onze HR afdeling (HR-BE@witteveenbos.com)

More information?

Kristof Myncke

PMC manager Infrastructural Development and Management