Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels

Werfingenieur

Bent u enthousiast, ondernemend en heeft u de ambitie om Witteveen+Bos te versterken in de uitvoeringsbegeleiding en/of directievoering van onze werven?

Wij zijn op zoek naar een werfingenieur die ons kan ondersteunen tijdens de daadwerkelijke realisatie van onze ontwerpen. Als werfingenieur geeft u technische en administratieve sturing aan onze werven in uitvoering, geeft U richting aan en controleert u de betrokken aannemers. Tevens bent u in staat om complexe en integrale projecten te leiden. Daarnaast heeft u ook de competentie om binnen ons multidisciplinair team technische expertise op te halen en in te zetten op de lopende werven.

Voorbeelden van projecten waaraan u een bijdrage kunt leveren zijn stadsontwikkelingsprojecten, inrichting van openbare ruimte, natuur- en landinrichtingsprojecten en infrastructuur- en rioleringsprojecten.

Wat wij vragen

  • afgeronde opleiding die relevant is dit kader;
  • relevante werkervaring van minimaal 5 jaar vereist;
  • u bent een probleemoplosser met een praktische insteek;
  • u bent ook geïnteresseerd in aanpalende vakgebieden zoals infrastructuur, milieu, mobiliteit, hydrologie, ecologie, …;
  • gedreven mensgerichte persoonlijkheid met ambitie.

Wat wij bieden

  • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Sofie Depauw (groepsleider Resilient Spatial Design), Tel: 03 286 75 09 / GSM: 0475 85 50 55.

Share this vacancy

More information?