Projectingenieur/ontwerper waterbehandeling

Projectingenieur/ontwerper waterbehandeling

Young & Experienced Professional Bachelor
Deventer Rotterdam
Water Technology Water Management Civil design / BIM
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ontwerp de duurzame waterzuiveringen van de toekomst!

Je functie

Deze unieke kans krijg je in een functie als Projectingenieur Civiele Techniek bij Witteveen+Bos. In onze maatschappelijk relevante waterprojecten breng je civieltechnische expertise in om te komen tot innovatieve (ontwerp)oplossingen. Je werkt onder andere met 3D ontwerpprogramma’s om slimme ontwerpen te maken, hebt een actieve bijdrage in onze BIM omgeving, je stelt adviesnotities en ontwerpdocumenten op en maakt kostenramingen. Je hebt de mogelijkheid om op de bouwlocatie als toezichthouder te acteren. Daarnaast stem je af met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers om tot efficiënte, duurzame en veilige oplossingen te komen. In multidisciplinair teamverband werk je nauw samen met diverse specialisten zoals procestechnologen, werktuigbouwkundigen, geotechnici, constructeurs en geohydrologen. In deze functie bieden wij volop doorgroeimogelijkheden. Witteveen+Bos streeft ernaar je op te leiden en door te laten stromen naar een rol als vakspecialist, BIM coördinator of (deel)projectmanager.

Product-Marktcombinatie

Vanuit onze product markt combinaties (PMC’s) Afvalwater en Drinkwater werken onze professionals aan spraakmakende en innovatieve waterprojecten. De waterzuiveringen van de toekomst zijn energie- en grondstoffenfabrieken en met het oog op droogte en extreem weer zal de toegang tot schoon water blijven toenemen. Ook jij zult op die manier bijdragen aan een verbeterde leefomgeving! Naast projecten in Nederland, zijn we ook werkzaam in Afrika, Azië, Latijns Amerika en Midden Oosten. Wij voeren interessante projecten uit voor zeer diverse klanten, van (semi-) overheid tot grote industriële multinationals. De standplaats voor deze functie is in Deventer of Rotterdam.

Wat wij vragen

 • een (recent) afgeronde hbo opleiding civiele techniek of bouwkunde;
 • passie voor het samen met anderen oplossen van complexe technische vraagstukken;
 • ondernemend en initiatiefrijk;
 • mondeling en schriftelijk communicatief vaardig in het Nederlands (B2) en het Engels;
 • bereidheid om ook bij onze klanten op locatie te werken;
 • werkervaring niet vereist.

Wat wij bieden

 • afwisseling en veelzijdigheid in afvalwater- en drinkwaterprojecten;
 • dynamische werkomgeving in nationale en internationale projecten;
 • bezig zijn in de volle breedte van de civiele techniek;
 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • aantrekkelijk loopbaanperspectief gericht op snelle doorgroei in een rol die jij ambieert;
 • volop opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, waaronder deelname aan ons Starterstraject;
 • marktconform salaris en goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • flexibel werken op W+B kantoren en thuis voor goede balans werk-privé (alle kantoren van W+B zijn uitstekend bereikbaar met OV/trein).

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. We willen bijdragen aan de uitdagingen van deze wereld. De 17 ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties vormen daardoor een leidraad in onze bedrijfsvoering. Via onze projecten kunnen we impact realiseren en bijdragen aan deze doelen. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren; we willen een advies- en ingenieursbureau van topklasse zijn. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Kan jij jezelf helemaal vinden in bovenstaande en zie jij jezelf werken bij Witteveen+Bos? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met de heer ing. J. (Joriën) Mendez Groot, groepsleider civiel drinkwater, telefoon 06 86 85 67 22 of met de heer E. (Eric) Buunk, groepsleider civiel afvalwater, telefoon +31 6 51 77 99 05.

More information?

Vacancies