Ervaren projectleider afvalwatertechnologie

Ervaren projectleider afvalwatertechnologie

Experienced Professional Higher education
Amsterdam
Water Technology
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben jij een ervaren watertechnoloog met gevoel voor de markt? En wil je leiding geven aan projecten waarbij efficiëntie en duurzaamheid in de zuivering van afvalwater en verwerking van zuiveringsslib centraal staan? En wil je het verschil maken in het werven, ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe projecten? Dat kan bij ons als ervaren projectleider afvalwatertechnologie.

Je functie

In gedreven multidisciplinaire teams werk je aan technologische aspecten van industriële en huishoudelijke afvalwaterzuiveringsprocessen en verwerking van zuiveringsslib. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld innovatieve conceptontwikkeling, strategische afvalwaterplannen, systeemkeuzes, (circulair) procesontwerp en kostenramingen, slim datagebruik, procesoptimalisatie, ondersteuning van bedrijven bij de operationele bedrijfsvoering en troubleshooting. Een projectleider is bij uitstek een zelfstandige adviseur, ondernemend, gedreven, verantwoordelijk en een goede teamspeler. In overleg bepalen we welke standplaats het beste past bij jouw en onze wensen.

Product-Marktcombinatie

De functie valt binnen de product-marktcombinatie (PMC) Afvalwater van Witteveen+Bos. Deze PMC richt zich op vernieuwende, duurzame en integrale waterzuiveringsprojecten wereldwijd in de communale en industriële afvalwatersector. Wij staan bekend als ontwikkelaars en ontwerpers van grote afvalwaterzuiveringsinstallaties, geavanceerde nabehandelingsinstallaties en innovatieve water-, energie- en grondstoffenfabrieken. Wij werken intensief samen met onze opdrachtgevers en strategische partners bij de ontwikkeling van vergaande zuiveringstechnieken.

Wat wij vragen

 • wo- of hbo-opleiding zoals watertechnologie, chemische technologie, procestechnologie, gezondheidstechniek, milieutechnologie of biotechnologie met bovengemiddelde resultaten;
 • minimaal tien jaar werkervaring;
 • ervaring met advisering, project management en business development;
 • aantoonbaar ondernemerschap, initiatiefrijk en gericht op samenwerking;
 • netwerk in de watersector;
 • aantoonbare affiniteit met waterzuiveringsprocessen (afvalwater, industriewater, drinkwater);
 • analytisch en innovatiegericht, maar tegelijkertijd ook praktisch en oplossingsgericht;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

Wat wij bieden

 • een veelzijdigheid aan maatschappelijk relevante projecten in binnen- en buitenland;
 • enthousiaste en deskundige collega’s;
 • ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en ondernemerschap;
 • veel kansen om jezelf te bewijzen in acquisitie in binnen- en buitenland;
 • een opleidingstraject op maat gericht op vaardigheidstrainingen en persoonlijke doorontwikkeling van ervaren medewerkers;
 • marktconform salaris en goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer C. (Coen) de Jong, telefoon 06- 86 81 07 59.

More information?

Vacancies