Geografisch Informatie (systemen)

Geografisch Informatie (systemen)

Interns / Graduate students Higher education
Deventer
Information Technology
{{ $t('vacancy.apply') }}

Wil jij leren en tegelijkertijd impact maken op maatschappelijke vraagstukken? Wij zijn op zoek naar studenten die met geografische informatie aan de slag willen om een mooi product te realiseren.

Je functie

Als ingenieursbureau zien wij GIS niet alleen als een basisvoorwaarde voor een goede informatievoorziening in onze projecten, maar daarbij wij zien het ook als een krachtige manier om onze producten en diensten mee te versterken. Geo informatie raakt veel maatschappelijke onderwerpen, maar biedt ook veel technische innovaties. Als stagiair / afstudeerder krijg je bij ons de kans om het uiterste uit jezelf, het onderwerp en de technieken te halen. Naast inhoudelijke opdrachten of onderzoeken biedt deze plek ook de mogelijkheid om je te oriënteren op aspecten als het beheer van systemen of andere organisatorische aspecten, zoals projectleiding.

Product-Marktcombinatie

De stage of afstudeeropdracht voer je uit binnen de groep IT in Projecten op de afdeling Digital support. Digital support helpt de, wereldwijde, Witteveen+Bos-organisatie digitaler en meer datagedreven te worden. Dit doen we onder andere GIS-analyses en Geo-data op een eenvoudige manier beschikbaar te maken aan onze projecten. Binnen de projecten werken wij aan producten zoals de hittestresskaart, de foto voor de leefomgeving of Digital Twins. Wij dragen wij ook bij aan diensten zoals https://inbeeld.app, maar ook initiatieven als de Fietspadplanner.

Wat wij vragen

 • studenten van de opleiding Geographical Information Management and Applications (WO), Geo-Information Science (WO) of Geo Media en Design / Applied Geo-Information Science (HBO);
 • studenten van opleidingen zoals Urban and Economic Geography zijn welkom;
 • een enthousiaste en pro-actieve student, die plezier haalt uit het ontwikkelen van zichzelf;
 • initiatief en vindingrijk;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • ruimte om te groeien in de richting die jij wilt, bijv. applicatie architect, adviseur of projectleider;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een overeenkomst voor 32 - 40 uur;
 • een standplaats in overleg.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze stage of afstudeer mogelijkheid kun je contact opnemen met de heer drs. R. (Remco) Nijland, Groepsleider IT in projecten, telefoon 06 86 81 69 04.

More information?

Vacancies