Stageverzoek België

Stageverzoek België

Interns / Graduate students Bachelor
Soil Civil design / BIM Energy Environmental Engineering and Technology Underground Infrastructure Water Management Project Management / Process Management Hydraulic Engineering Construction Management Assetmanagement Traffic and Mobility Electrical Engineering Building engineering Environmental law Geo-engineering Mechanical Engineering Urban and Spatial Development Ecology Other Planned Economy / Plan Development Water Technology Construction
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben jij op zoek naar een leerrijke en unieke stageplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je functie

Witteveen+Bos’ers zijn gemotiveerd om een zinvolle bijdrage te leveren en te werken met impact. Daarom staat talentontwikkeling bij ons centraal en dagen wij onze mensen uit hun dromen en ambities waar te maken. Witteveen+Bos’ers werken allemaal aan hun passie om de wereld mooier te maken, ieder via zijn eigen specialisme. In een wereldwijd netwerk verbinden wij talenten, delen kennis, werken graag samen en heel belangrijk: we hebben er plezier in. Een stage bij Witteveen+Bos leert je dan ook creatief en innovatief te redeneren over complexe vraagstukken. Wij adviseren en helpen opdrachtgevers bij het maken van de goede keuzes. In de kern draait ons werk om kennis: de juiste kennis bij elkaar brengen om deze opgaven duurzaam op te lossen.

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

  • je studeert momenteel in een relevante studierichting;
  • je hebt een gezonde dosis zin en drive om mee te werken aan onze uiteenlopende projecten;
  • je verplaatst je gemakkelijk naar een van onze kantoren te Antwerpen, Steenokkerzeel of Gent.

Wat wij bieden

  • rechtstreekse begeleiding van een van onze experts in jouw niche;
  • een gezellig en toegankelijk team;
  • eindeloze kennis en leeropportuniteiten.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Reageren?

More information?

Vacancies